Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. április 6., szombat

Jön a TAVASZ !

"Bagzanak" a macskák !

Posta S.

A "király" meztelen?

Az FKK Freikörperkultur-t jelent, szó szerinti fordításban szabad testkultúrát, közkeletű nevén nudizmust, magyarul hivatalosan naturalizmust.
Ez egy 18-ik századra visszanyúló német mozgalom, amelyet még az NDK kommunistái se szüntettek meg,  hanem nagyon is engedélyezték. Elsősorban azt a formáját, amely tengerparti fürdőruha nélküli napozást és úszást jelentett.


A napokban felkerült az internetre egy 1970 körül készült fotó három meztelen lányról, melyek közül az egyik Angela Merkel német kancellár lehet.Ezek szerint ő sem kerülte az FKK mozgalmat.
Egyelőre senki sem cáfolta.

 Merkel harmincas évei közepéig az NDK polgáraként élt, és természettudományi doktori címet szerzett még Angela Dorothea néven.

Merkel a német tudományos akadémiában dolgozva az ottani KISZ elnökségi tagja lett, mégpedig az „Agitprop” felelőse. Ő azt állította, hogy a kulturális ügyekért felelt. 
Amikor egy elnökségi társa később erre emlékeztette, kijelentette: „Honnan tudnám? Nem fogok tudni semmit, amikor 80 éves vagyok”. Mely utóbbi mondatnak egyébként se füle, se farka, de arra jó, hogy zavarát elárulja.
A naturizmus szeretetét egyelőre nem vállalta be, bár a politikustól hivatalos cáfolat sem látott napvilágot.
Szerk;Barta P.