Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2017. július 17., hétfő

Egy rendőrségi hír...

A hír :
 Vásárosnamény Dózsa György úton közlekedett gépkocsival a Rákóczi út felé 2017. július 13-án 21 óra 57 perc körüli időben egy 30 éves helyi férfi. A gépkocsivezető a Dózsa György út és a Rákóczi út kereszteződésén fékezés és lassítás nélkül egyenesen keresztülhajtott, majd a szemben lévő családi ház kapuját átszakítva az ingatlan falának ütközött. 
A baleset következtében a járművezető könnyű sérülést szenvedett. A rendőrök a sofőrrel szemben a helyszínen alkoholszondát alkalmaztak, mely pozitív értéket mutatott. A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság a 30 éves férfival szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt indított büntetőeljárást.A rendőrségi hír Police.hu

És a valóság :
"A cigányok csontrészegen, 150km/h sebességgel, fékezés nélkül berepültek az udvaromra és a házat 10 éve hűségesen szolgáló német juhász kutyánkat kegyetlenül legyilkolták. A vesztét a hűsége okozta, mert most is a kapunál ránk vigyázott. Minden szavunkat értett. 

Az én halálom is perceken múlt, mivel a barbárok rombolása előtt 3 perccel a kutyával beszélgettem a kapuban, s kértem hogy éjszaka vigyázzon ránk. Megtette. Szegény pára 26 m-t repült a BMW felett a 350kg-s vaskapuval együtt, s minden porcikája összetört. A videón látható, hogy " a jó munka után" a cigányok megszöktek a helyszínről miután, sérülést nem szenvedtek. Óriási pusztítást végeztek. 
A Rendőrség elfogta őket. Szerencsésebb lett volna ha betonoszlopot találják el, sokkal kevesebb kárt tudnának a jövőben okozni..."-írja a ház tulajdonosa a Youtubon,ahol a biztonsági kamera felvétele is látható ! (Hogy meddig,az nem tudni ! Ennyit a korrekt tájékoztatásról. -a szerk.)
Szerk;Posta S.