Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. április 28., vasárnap

A trükkös lopás!

Autós vigyázz, kinek segítesz !

Posta S.

355 ezer kuncsaft !!

Visszavonul a szexipartól Amszterdam legrégebbi prostituált ikerpárja, de aki azt hinné, hogy élemedett koruk miatt döntöttek így, az nagyot téved. 


A kuncsaftok ugyanis még mindig jöttek volna hozzájuk.
355 ezer kuncsafttal bújtak már ágyba, és saját bevallásuk szerint megszámolni sem tudják, hányféle trükköt ismernek, amivel egy férfit el lehet kényeztetni, de most, 70 évesen úgy látta az amszterdami prostituált ikerpár, hogy épp itt az ideje a visszavonulásnak. Louise és Martine Fokkens több mint öt évtizeddel ezelőtt döntöttek úgy, hogy a szexiparban próbálnak szerencsét, amikor egy-egy erőszakos kapcsolatból menekültek el és nem láttak más lehetőséget, hogy pénzügyileg túléljék a nehéz időszakot.
Martine bevallotta:"Egy idős férfivendéget megtartottam, ő még mindig hetente egyszer eljön hozzám egy kis szado-mazo találkára. Képtelen voltam elküldeni őt, olyan ez a számára, mint másnak a vasárnapi templomba járás" - magyarázta Martine. Louise-nak sokkal inkább az ízületeivel gyűlik meg a baja, a reuma miatt "néhány szexuális pozíció már túl fájdalmas" - magyarázza a nyugdíjba vonulásának okát,olvasható a vebbulvár.hu oldalán. 
Posta S.