Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. február 9., csütörtök

Egyszer volt Budán kutyavásár !

Visszautalva egy korábbi bejegyzésre [itt..] az emberek kezdenek elgondolkozni bizonyos dolgokon !
Itt a teljes hír !






És idézet egy hozzászólásból:
[itt]      **** Erika :Amondó vagyok, hogy valóban minden gyerek lakjon jól, de azt igencsak szélhámosságnak tartom, hogy ezt felhívásban a kisemberekhez teszik közzé, nem pedig kormányszintű feladat megoldásának tartja. Az alapítványok általában nem nyomon követhető vonal, ezért igencsak kétes a tavalyi 177 millió Ft sorsa , ha csak 14 ezer család kapott 10-20 db 100Ft.-os napos kiscsirkét meg napos kacsát, hozzá a néhány kis tasak vetőmaggal. Meg látványnak egy - egy kismalac. Lehet számolni!! Aki csak ici-picit ért az állattartáshoz, meg a növénytermesztéshez, azt nehéz ám hülyének nézni!!! Szóval, ez legyen kormányfeladat és ne pedig más szegény ember könyöradománya aminek egy része, lehet, hogy oda sem ér az érintettekhez!



"Elszállt a Malév, ingyen hullt az ölébe a karvalytőkének, a rajtunk nyilván most harsányan röhögő multiknak az egész magyar légi piac, amit az életben soha nem kaphatunk vissza és építhetünk újjá..."


A régi bölcsesség szerint három dolgot soha többet nem lehet visszafordítani: a repülő nyilat, a kimondott szót és az elszalasztott alkalmat.

A teljes történet itt olvasható !

Balhé a szülészeten !

"Húsz ember?? ment be "balhézni" a SOTE I. számú szülészeti klinikájára egy blogbejegyzés szerint. A BRFK lapunknak megerősítette, hogy a klinikán rendőri intézkedésre volt szükség, egy fő szenvedett könnyű sérülést, négy emberrel szemben csoportos garázdaság megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. " -Forrás HVG..




Szerdán délután körülbelül húsz ember?? került összetűzésbe a SOTE I. számú Baross utcai szülészeti klinikáján orvosokkal és rendőrökkel. A Mindenhonnan kiküldött tudósítónk jelenti elnevezésű blog szerint térelválasztó oszlopokkal verték-na vajon kik?- a rendőröket, akik pajzzsal védekeztek. Tovább itt...