Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. február 1., szerda

Kiverte a biztosítékot !

A  ValóVilág5 szereplői -a negyedik széria történelmi sikere után- ők is segíthetnek a "Minden gyerek lakjon jól" alapítvány munkájában. Anikó, aki a ValóVilág4 szereplőjeként közelről látta, hogyan is működik egy ilyen jótékonysági hét, bement a Villába, hogy elmondja a játékosoknak, milyen feladatok várnak rájuk.




Itt kezdet nálam a feszültség emelkedni nem, nem a vén hatvanéves múmia miatt -akinek valamilyen "különös betegség" miatt elszíneződött a bőre- rikácsoló, begyepesedett előítéletekkel teli, buta  nőszemély[itt] miatt aki havi egy milláért ad tanácsokat,nem.
A biztosíték azért ment ki mert megint hülyének nézik a szegény egyszerű honpolgárokat és erre még büszkék is !!
Félreértés ne essék nem a szegény éhező gyerekektől sajnálom az adományokat.Ők nem tehetnek róla hogy vannak!

A gond ott van ahol tíz gyereket nevelnek, mert a megélhetés egyik biztos formája a  gyerekcsinálás és kinevetik azokat az embereket akik végkimerűlésig dolgoznak hogy ki tudják fizetni a számláikat, befizessék becsületesen az adójukat,hogy legyen miből a segélyeket kifizetni ezeknek a talán... mindenki tudja kikre gondolok,mert dolgozni az azért már nemigen esik jól.

Már pedig a tavalyi akcióban kiosztott állatokkal is munka lett volna az meg ugye köztudottan büdös "Kihurcolni, behurcolni, melegen tartani, sok idő, míg megnőnek" [itt] hát nem egyszerűbb gyereket csinálni és tartani a markukat az adományokért!
És a körforgás kezdődik újra és újra,hát ez a VALÓ VILÁG !

Frissítés itt !!!  ...és mi segítsünk ???

1 megjegyzés:

  1. Véletlenül ismerek egy képviselőt. Olvastam a vagyonnyilatkozatát. Majd' lefordultam a székről. Csak a "köznép" által ismertekkel sincs köszönő viszonyban sem (az más kérdés, hogy FORMAILAG mi van az ő -ill. családja- birtokában). És nem ismerjük a családi széf, meg a bel- és külföldi bankfiókok tartalmát sem.
    " hülyének nézik a szegény egyszerű honpolgárokat és erre még büszkék is !!" ahogy írod,nos ezek a nyilatkozatok ezeknek az szerencsétlen embereknek szólnak !!Sajnos itt tartunk !!

    VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.