Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2018. január 23., kedd

"Ugyan miből fizetnénk azt a sok nyugdíjat, ha ez a szer elterjedne?"

(Fotó: wikipedia)
 "Dr. Horváth István találmánya, az antikoleszterol-antigén az antibiotikumok gyógyászati hatásához mérhető csak… Ez egy immunkezelés, injekció-kúra, aminek a hatására szervezetünk koleszterin háztartása normalizálódik. Azaz az összes érben, s hajszálérben a lerakódások eltűnnek, a vérkeringés helyreáll. Így az érszűkület miatti infarktusok, stroke esetek száma minimálisra csökkenhet. 
A hatás az erek kitisztítása, a vérkeringés jelentős javulása. Emiatt aki átesett a kezelésen 10-20 évvel fiatalabbnak néz ki, mint korosztálya, ha idejében hozzájut, kb. 30-40 évesen. 
A vérerek rugalmassága, áteresztő képessége jelentősen javul, s ez például önmagában megszüntetheti a migrénes fejfájásokat, a rossz keringés miatti gyulladásokat. Mellesleg ez lehet az oka néhány daganatos betegségnek is: hiszen például szívrák szinte nem létezik, mert a szívben jó a keringés...

(...) "Ma Magyarországon évente kb. 15.000 ember hal meg stroke-ban 45-60 éves kora között. Ezen felül ezrével fekszenek bénultan, zöldségként, magatehetetlenül stroke után az elfekvő osztályokon. A gyógyulás reménye nélkül… Ugyanúgy a szerzett cukorbaj jó része is gyógyítható így, hiszen ha a hasnyálmirigy keringése javul, akkor az inzulintermelés is helyreáll.
És épp ez a baj ! Ugyanis akadt egy illetékes elvtárs a Gyurcsány-kormány idején, (is) aki őszinteségi rohamában a professzor úrnak nyíltan a szemébe vágta: „ugyan miből fizetnénk azt a sok nyugdíjat, ha a szer elterjed?” 
S ez csak az érem egyik oldala… A gyógyszergyáraknak ugyanis ma nagy üzlet a koleszterincsökkentő szerek eladása… Hiszen évente (dollárban) milliárdokat hoz a konyhára…Ezzel az a gond, hogy a jó/rossz koleszterinszint olyan, mint a lábméret, vagy a nyakbőség. Kinek ilyen, kinek olyan, egyénenként változó lehet...."
Szerk;Posta S.