Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. július 29., szerda

Tényleg ennyire buták az emberek?

M. Csaba olvasónk írja:

"T.Szerkesztők! Néhány pontba szedtem a véleményemet a "Szervezett népvándorlás" c. írásukhoz !

1) Sok menekült személyazonosság nélkül jön. Hány terrorista szivárog be így Európába, Magyarországra? Beszivárognak, beépülnek, és pár év múlva BUMM! Az ártatlan kisgyermekek élete azon emberek lelkén fog száradni, akik szívesen látják ezeket a menekülteket, sőt, akik még segítenek is nekik!

2) Svédországban amióta beengedték a menekülteket, óriási arányban megnőtt a nemi erőszakok száma. Többek között lásd Elin Krantz!!! Menekültek mellett kampányolt és vesztére egy afrikai menekült megerőszakolta és egész kővel szétaprította a fejét, megölte. Megérdemelte, ő akarta ezeket az állatokat az országában látni!

3) Amerikában, Izraelben is vannak falak, kerítések a határokon ! A különbség az, hogy ott tűzparancs is van !

4) Tényleg mindenki azt hiszi, hogy ezek a menekültek maguktól hirtelen, egyszerre megindultak Afrikából, Ázsiából. Kis törzsek, átlag emberek, iszonyatos pénzekkel? Embercsempészek? Dehogy. Szervezet betelepítés folyik. Miért Európába jönnek? Egyszerre? Eltudja bárki is képzelni, hogy a kínaiak, arabok, afrikaiak befogadják a fehér kultúrát? NEM! Mi miért fogadjunk be egy vadidegen kultúrát? Miért MI asszimilálódjunk, miért mi integráljuk ezeket az "embereket" akiknek teljesen más kultúrájuk van, és eszük ágában sincsenek befogadni a mi kultúránkat? 
Mert egy szervezett betelepítés folyik a fehérek ellen. Egyedül a fehérekre mondják azt, hogy rasszista! Ha egy fehér nem hajlandó elfogadni, hogy 50 év múlva a saját országában kisebbségben fog élni, akkor már rasszista. Ezen gondolkodjatok el!!!

5) Franciaországban, ahol a muszlim menekültek a legnagyobb arányban vannak, fehér emberek (európai őslakosok) már be sem tehetik a lábukat. Ezek a NO-GO zónák!!! Ez vár ránk is!

6) A sok betegség, többek között az AIDS amit Afrikából behurcolnak!

7) Kettős állampolgársági szavazáskor a határon túli magyarok elvették volna a munkánkat? És a menekültek? Ők nem veszik el. A határon túli magyarokat nem akarták, hogy beengedjük, de a menekülteket igen? Ez hogyan fér össze?

8) Amerika és Izrael generálja a pénzért menő háborúkat. Miért nem ők fogadják be a menekülteket?

9) Egy kérdés azokhoz, akik kiállnak a menekültek mellett: Mit fogsz szólni akkor, ha a te gyerekedet, lányodat, feleségedet vagy téged erőszakolnak majd meg, ha a te férjedet, fiadat verik össze? Ha odaköltöztetik a szomszédodba, ezáltal lemegy a lakásod/házad ára, és bűz lesz? Ha a te kertedben táboroznak le és felszólításra sem akarnak elmenni? Ha még többen jönnek, még többet fizetünk nekik és ezáltal még többet fordít rájuk a kormány? Ha a te családodat robbantják fel az általuk beszivárgott terroristák?
Na ezeken kellene elgondolkodni. Ha ezek után is támogatod a menekülteket, akkor meg is érdemled a sorsodat..."
Megosztotta: Posta S.

Szervezett "népvándorlás" ?

Önkéntes Határvadász néven a déli határ mellett élő tanyai lakosokból verbuválódott civil csapat segíti a rendőrség és a mezőőrség munkáját, és jelenti be a határsértők csoportjait. Ők találták a most csatolt papírt az egyik elszállított bevándorlócsapat táborozási helyén. 
Ebből világosan látszik, hogy valakik szervezik, felkészítik őket az útra, egyre biztosabb, hogy a migránsok egy jelentős része szervezetten érkezik Európába. 
Már csak az a kérdés, hogy kik állnak az egész mögött, kik szervezik ezt a népvándorlást ?

 Forrás: Facebook
Szerk;Posta S.