Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2011. december 7., szerda

Visszaállítják a hadkiegeszítő parancsnokságokat !

 A Hende Csaba honvédelmi miniszter javaslatára elfogadott előterjesztés indoklása szerint bár békeidőben megszűnt a hadkötelezettség, lehetőség van arra, hogy rendkívüli állapotban automatikusan, megelőző védelmi helyzetben pedig az országgyűlés döntésével újra bevezessék.

A miniszter szerint ugyanakkor a hadkötelezettség teljesítésére a katonai igazgatás szerveinek fel kell készülniük, és ennek része lesz a nagykorú, Magyarországon élő állampolgárok törvényben szabályozott adatainak nyilvántartása. Ennek érdekében a jogszabály 2012. január 1-jével létrehozza a Magyar Honvédség Hadkiegészítő és Központi Nyilvántartó Parancsnokságát, a honvédség katonai igazgatási és központi adatfeldolgozó szervét. Tovább itt

A hozzászólásokból ...
"Dühös "írja
 "Hülyék ezek? Egy elmebeteg már okozott világégést, most újabb világháborúra készülünk? Ez a lökött kormány már mindennel és mindenkivel harcol, mert mindenki őket "támadja". Jelzem az üldözési mánia is az elmebetegség egyik formája. Nekünk, magyaroknak senkivel nem kell harcolnunk, kivéve a saját, elnyomó, dilettáns kormányunkat. Az ő félreállításukhoz viszont nem hadsereg kell, hanem józan ész. Méghozzá sürgősen!!!" 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.