Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. március 8., kedd

A szél rossz szokása, hogy összefújja a...

Ma reggel robbant a hír, miszerint Gönczi Gábor 19 év után otthagyja az RTL Klubot, hogy a konkurens TV2-nél folytassa pályafutását. 
(Hasonlóan Ördög Nórához, mert ugye van az a pénz, amiért..., bár feltételezhetően ettől még a Vajna TV nem fog több nézőt gyűjteni, akárhogyan is erőlködik. )

Az femina.hu szerint a műsorvezető távozását nem sokkal ezelőtt az RTL Klub sajtóközleményben erősítette meg.
"Gönczi Gábor távozik az RTL Klubtól és más televíziós társaságnál keres kihívásokat, felmondási idejét a mai nappal megkezdte. Így a következő hetekben még láthatják őt a Fókusz nézői, ahogy azt is, hogy az ország legnépszerűbb napi magazinműsora nyárra teljesen megújul, új arculatot és főcímet kap, ennek előkészületei már javában zajlanak. Műsorvezetői fronton is lesznek változások, Barabás Évának új váltótársa lesz" - olvasható.
- Szerencsére a Fókusz szerkesztőségében számtalan tehetséges riporter dolgozik, közülük kerül majd ki az új műsorvezető - mondta el Jakab Ádám, a Fókusz főszerkesztője.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.