Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. április 13., szerda

 Mert Ő (is) egy "talpig úriember " !


Nemcsak a zajongó ellenzéki képviselőket, a parlament szocialista jegyzőjét is "intelligensen"  kiosztotta Kövér László, amiért az megjegyezte, hogy a fideszesek is zajonganak ! ("Kérdeztem önt"  ?- kérdésével ami a videóban a 0,46. másodpercnél  hallható !)  

A házelnök azért háborodott fel, mert szerinte a szocialista képviselők zajosan örültek annak, hogy a kormány visszavonja a vasárnapi boltzárról szóló rendelkezést. Kövér László szerint az ellenzéki képviselők „alkatilag képtelenek csöndben maradni”. 
Az elnök viselkedésére kedden nem adott magyarázatot a parlament sajtóosztálya.

(Mert lehet valaki bármilyen művelt, diplomás, iskolázott, az még nem jelenti azt , hogy  intelligens is. Ugyanis az intelligencia egy veleszületett tulajdonság, azt bizony megtanulni nem lehet ! -a szerk.)
Szerk;Posta S.

1 megjegyzés:

  1. Az országgyűlés elnökének feladataiból szemezgettem (a forrást nem jelölöm meg, ez nem szokás, keresse meg mindenki maga, ha nem hiszi, hogy így van :)
    Szóval:
    „- gondoskodik az Országgyűlés tekintélyének megóvásáról, rendjének, biztonságának fenntartásáról és munkájának megszervezéséről,
    - megnyitja és részrehajlás nélkül vezeti az üléseket, ügyel a Házszabály betartására és az ülések rendjére,
    - rendészeti, illetve fegyelmi jogkört gyakorol az Országgyűlés zavartalan működése és méltóságának megőrzése érdekében.”

    Tudtommal sem a törvény, sem a Házszabály nem írja elő, hogy ezt milyen módon kell az elnöknek végrehajtania. Ahogy tudja. Kövér ilyen módon képes rá, de nem lehet eléggé hangsúlyozni: a stílus maga az ember. Ám ezzel van egy, nem kicsi gond: Kövér nem magánember, ő az egyik Legfőbb Méltóság, többek között ő képviseli az Országgyűlést a nemzetközi kapcsolatokban is...
    Ezen még a Fidesz-KDNP képviselőknek is illene elgondolkodni…szerintem.

    VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.