Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. április 12., kedd

Lakossági tájékoztató az új kukák átvételére !

Tisztelt Lakosság !

Hajdusamson.hu/Sámsonkerti Magazin

2 megjegyzés:

  1. Megértem én ezt a nagy környezetvédelmet, de ez azért már egy kicsit túlzás, hogy lassan a házak előtt csak kuka sor lesz látható egy-egy szemétszállítási napon ! Nem lehetett volna ezt másképpen megoldani?
    Annó pedig ki voltak alakítva az úgynevezett "szigetek" de az ugye nem volt jó, mert az általános szeméttárolóvá váltak, csak azt senki nem figyelte, hogy kik is hordták oda a szemetet, bár mindenki tudta.
    Ki kéne még találni egy-két "szemétfajtát" és akkor kiosztani még pár kukát, had örüljön a nép az "Istenadta nép" !
    Aztán átlehetne keresztelni a települést Kukavárosra ! Milyen szépen hangzana !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Természetesen ha lelopják a címkét lehet venni másikat, vagy ellopják a kukát azt is lehet venni. Eddig sokat röhögtem a "szelektív hulladékgyűjtős" s.kerti beszédeken, mivel sehol nem láttam 2 kukát ami szelektív jelzővel lenne illetve mindenhol legalább 3-tól kezdődik. Sámsonkert jobban teljesít, most már.
      Igazából azt soha nem fogom megérteni hogy az emberek szemetét miért pénzért szállítják.. talán emiatt dobálják ki sokan a rétre.. de ez csak egy túlmenő feltételezés.
      No de örüljünk van kuka, csak nincs mit bele rakni :)

      Törlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.