Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. január 8., csütörtök

Ma megszűnt a Fidesz 2/3-a !

Hosszan tartó súlyos betegséget követően ma meghalt Lasztovicza Jenő a Fidesz országgyűlési képviselője. 54 éves volt.

Lasztovicza halálával a Fidesz-KDNP frakciók létszáma ideiglenesen 131 fősre csökkent. (Ez azt jelenti, hogy a veszprémi időközi választásig 197 fős a Parlament, vagyis 132 mandátumra volna szükség a kétharmados többséghez.)
Politikusi pályája előtt a mezőgazdaságban dolgozott: 1986-tól 1988-ig a hajósi Hosszúhegyi Mezőgazdasági Kombinátnál a palackozó üzem helyettes vezetője, majd 1989-től 1998-ig a Badacsonyi Pinceszövetkezet borászati vezetője volt.
1998 óta volt parlamenti képviselő. A legutóbbi választáson Veszprém megye 3-as választókörzete, azaz Tapolca és környéke képviselőjeként jutott be a Parlamentbe.
A pártok részvétüket nyilvánították Lasztovicza Jenő családjának,-írja az origo.
 sakema

3 megjegyzés:

  1. Egy halálesetre (bármelyik politikai oldalhoz is tatozott is az elhunyt) olyan szubjektív címet adni, hogy hurrá!, - na ez durva!

    VálaszTörlés
  2. "Kedves névtelen" !
    Hol látja Ön ebben a hírben azt, hogy hurrá, mert én hiába keresem nem találom sem itt sem az eredeti hírben ?! Mert szerintem az egy megállapítás, hogy megszűnt a 2/3 ! Ebbe belegondolni minden hátsó szándékot lehet, de az a tényen nem változtat semmit.
    Az pedig hogy egy ember ilyen fiatalon meghalt elég szomorú.Részvétem a családnak.

    VálaszTörlés
  3. https://www.youtuberepeater.com/PlayMiniVideo?t=2157&s=2155&e=2164&vol=100&v=arsODXmVsZ8

    VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.