Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. január 11., vasárnap

Gondolatok egy tragédiáról...

Január 7-én és 8-án Hollywoodi filmjelenetté változtak Párizs utcái, amikor is szélsőséges iszlamista terroristák rátámadtak egy provokatív  francia újság, a Charlie Hebdo szerkesztőségére és 10 tagját, köztük a főszerkesztőt is hidegvérrel lelőtték, majd a segítségükre érkező rendőrök közül is kettőt megöltek. 

Az indíték senki számára sem titok; a Charlie Hebdo liberális újságírói és grafikusai évek óta abból csináltak versenyt, hogy melyikük tudja jobban kigúnyolni a másoknak szent eszméket, vallásokat és hogyan tudnak minél több ember szemébe és önérzetébe beleköpni. És mindezt lehetőleg minél ízléstelenebbül. 
Ennek tudatában azok, akik ártatlan áldozatokról beszélnek, szándékosan manipulálnak azért, hogy Európától Ausztráliáig egy liberális és értelmetlen szlogen alatt újraegyesítsék polgáraikat.
( Ne tessék félreérteni a leírtakat, mert a terrorizmust minden létező eszközzel meg kell szüntetni,de a kiváltó okokat is érdemes átgondolni és a miértjét elemezni !-a szerk.) 
Hogy milyen célból még várat magára. Je suis Charlie – vagyis Én is Charlie vagyok. És ha megfigyeljük a kiváltott reakciót tulajdonképpen ez sikerült is, haláluk több krokodilkönnyet fakaszt a nyugati civilizációban, mint ezer és ezer palesztin, orosz, iraki gyerek meggyilkolása. Pusztuló értékrend, önpusztító nyugati civilizáció...
Szerk;Posta S.

1 megjegyzés:

  1. Az senkit nem érdekel, itt most a cél az, hogy az emberek haragját a merényletről átvezessék a valódi célpontra...Célpont Pedig Szíria, Irán, a közel-kelet még nem behódoltatott államai.

    Erre pedig tökéletes eszköz a CIA háziterroristái, akik mint az események indukátorai lépnek fel ott, ahol az eseményeket irányítani, terelni kell. A folyamatok egy előre lefektetett kényszerpályán mozognak, s mi (kisemberek) csak résztvevő elszenvedői vagyunk az eseményeknek, nem pedig alakítói.
    Ha a valódi hatalom azt akarja, hogy a folyamatok x vagy y irányba folyjanak, akkor szándékosan megrendez, vagy hagy kibontakozni bizonyos eseményeket, hogy az így, a sajtójuk által kialakított helyzetben és felszított érzések mentén, a társadalom dühét a céljaiknak megfelelő irányba terelhessék.
    Ez nem összeesküvés elmélet, nézd csak meg hány önmerénylet, szándékosan engedett támadás volt a világtörténelemben (történészek által elismerten), amit előre megfontoltan, szándékosan vittek véghez, hagytak kibontakozni, hogy az események az ő céljaiknak megfelelően alakuljanak. (Reistag, Lengyelország megtámadása, Lusitania, Perl Harbor)
    A mai világ sem különb ettől, csak itt neked kell észrevenned a dolgokat és nem fogja senki sem a szádba rágni, hogy mi a valóság.

    VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.