Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. január 17., szombat

A kormány a legmélyebb szegénységben élőknek is segítséget nyújt !

A nagyobbik kormánypárt szombaton ezt arra reagálva közölte, hogy az MSZP több olyan javaslatot fogalmazott meg, amelyekkel szerintük csökkenthető lenne a magyarországi szegénység, ezek egyike egy olyan állami átvevő és továbbértékesítő hálózat létrehozása, amely minden településen megvásárolná a háztáji terményeket.

A Fidesz az MTI-hez szombaton eljuttatott közleményében azt írta, a baloldal mélyszegénységbe és reménytelenségbe taszította családok százezreit, a családokat a sorozatos megszorításokkal  (!) elszegényítette, és tömegeket ítélt segélyre.

Rámutattak: Magyarország mára maga mögött hagyta a kudarcokkal teli korszakot, az ország tartós növekedési pályára állt, és az Európai Unió tagállamai közül a legjobban teljesít a munkanélküliségi elleni küzdelemben, ellentétben a szocialisták kormányzásával, amikor megduplázták a munkanélküliséget...a folytatás itt olvasható.
sakema

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.