Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. szeptember 30., vasárnap

Kimenőt kapott a gyilkos a börtönből !

Szinte hihetetlen de sajnos igaz !
Országos elfogatóparancsot adott ki a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bakony Róbert ellen, a 47 éves elítéltnek szombaton néhány órás eltávozást engedélyezett a szegedi büntetés-végrehajtási intézet, oda azonban nem tért vissza a megadott határidőig – közölte a főkapitányság szóvivője vasárnap.

Szenti Szabolcs elmondta, hogy a hatóságok megtették a szükséges intézkedéseket az elítélt mielőbbi elfogása érdekében, valamint értesítették a határátkelőhelyeket és a szomszédos országok rendőri szerveit is.
A férfi 185 centiméter magas, 110 kilogramm, barna hajú, arca kerek, szeme barna, szemöldöke széles ívelt, szemüveget visel, jobb lábán egy 15 centiméteres heg látható – közölte a százados.  
Tovább a cikk folytatásához...

Frissítés 
A délvidéki Topolyán (Backa Topola) elfogták a rendőrök azt a férfit, aki néhány órás szombati kimenője után nem tért vissza a börtönbe – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap délután.
Szenti Szabolcs elmondta, hogy a gyilkosság miatt börtönbüntetését töltő, 47 esztendős férfit élettársa lakásán találták meg a Szabadkai Rendőrségi Igazgatóság munkatársai. Bakony Róbert ellen fogolyszökés vétségének (?) megalapozott gyanúja miatt indult eljárás - tájékoztatott a százados.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 A Jobbik azonnali vizsgálatot követel a belügyminisztertől és a büntetés-végrehajtás országos vezetőitől a szökés körülményeiről, és már a jövő héten jogszabály-módosítást nyújt be az Országgyűlésnek, hogy a jogerősen szabadságvesztésre ítéltek - kivált az életellenes bűncselekmények elkövetői - büntetésük időtartama alatt egy másodpercet se tölthessenek a börtön falain kívül - közölte Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.