Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. június 20., szerda

" Magyar ? " a paprikás kolbász ?

"Üdvözöllek benneteket Sámsonkertiek. 
Én tizenöt éve kerültem el arról a környékről (sámson,oncsa) Bajára. Ide nősültem. Azóta is figyelemmel kísérem a település és környéke történéseit ha van egy kis szabadidőm a három család mellett itt szoktam bóklászni az interneten.Így találtam rá a ti oldalatokra is,amit érdekesnek találtam,úgy látom ti is próbáltok kiállni az igazság mellett !
Jómagam is fel vagyok nagyon bőszülve azokon a dolgokon amik ebben az országban történnek, de ötödmagammal ugyan hová is mehetnék !! Így csak annyit tehetek hogy ahol lehet felhívom a figyelmet ami itt történik !   Jelenleg itt dolgozom a "Csányi" birodalom bajai "kolbászgyárába" raktárosként  így akadtam az alábbi felháborító "disznóságra"! További sikeres munkát nektek !"


A minap érkezett be a Pick bajai húsüzemébe egy kamionnyi német fűszerkeverék, kolbász készítéséhez. Ebből piros kolbász készül, amiben nincs paprika. Mindössze 7.5 gramm szükséges 1 kg darált alapanyaghoz.
Csányi úr paprika nélküli paprikás kolbásszal etet minket.
A fűszerkeverék sem hazai gyártású, a disznóhúst meg tán Dániából hozza.
A gyártó a német RAPS cég ausztriai üzeme.





A mellékelt képen a csomagolás címkéje látható:

Kedves (....olah@citromail.hu),köszönet a jókívánságokért és nem utolsósorban a hírért. A magazin nevében sok szerencsét és jó egészséget kívánok  neked és a családodnak is.Továbbra is jó olvasgatást és ha lesz még érdekes híred írj ezután is.
 a szerk. Barta Péter

1 megjegyzés:

  1. Czirják Cecília2012. június 20. 14:42

    Az hogy ez és hozzájuk hasonló "üzleti elit" szabadon garázdálkodik (etethet bennünket) hazánkban bármilyen kormány is van hatalmon, fényesen bizonyítja hogy csak a felszín változik a választásokkor, a hatalom egy háttérhatalom kezében van akik ténylegesen irányítanak és meghatározzák az ország sorsát. Amíg egy olyan párt nem kerül szabad választások útján vezető szerepbe magyar országon aki meg meri nyirbálni a háttér hatalom erejét, előjogait addig csak romlani fog a helyzet a halfej és bűz effektus míg be nem indul addig ne reménykedjen senki semmiben. Azonban ha ez nem történik meg viszonylag rövid időn belül akkor a magyarság nyugodtan elköltözhet a kárpát medencéből, ha telik miből, ha nem akkor pedig foghatjuk a lepedőt és irány a temető!

    VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.