Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2018. február 26., hétfő

A legyőzhetetlenség mítosza megbukott !

Ha ugyanis az ország talán legfideszesebb nagyvárosaként elkönyvelt Hódmezővásárhelyen ki tud kapni a Fidesz, akkor bárhol alulmaradhat. Egyelőre próbáljuk meg "humorosan" értékelni a helyzetet...

Szerk;Posta S.

3 megjegyzés:

  1. ...ez nagyon ütős: aki marad Árpád,Anti,az ORK !!! -vajon kire gondol?- :))),és János ! A többit belehet azonosítani !
    Már többször megnéztem..szakadok a röhögéstől !

    VálaszTörlés
  2. Vásárhelyen Lázár nagyon elcseszte a Fidesz kampányt. Olyan dolgokkal kampányolt, amit már nem akarnak a gondolkodó emberek és mindezt felülről jövő arroganciával, nagyképűséggel tette, sértegette a független jelöltet ,fenyegetőzött és , hab a tortán, osztogatott, ami aztán a legnagyobb megalázása a választóknak.Ez már nem jött be, és nem fog bejönni sehol az országban ,ahol gondolkodó, erkölcsileg kicsit is fejlettebb választópolgárok élnek. Az ócska, arrogáns, arcátlan, hazug, velejéig korrupt, kártékony diktatúra csak az ostoba, buta embereknek elfogadható.

    VálaszTörlés
  3. Jó ezt hallani, azért az interneten járkálva, én azt mondom van még remény, nem veszett el a haza.

    VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.