Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2017. október 13., péntek

Magyar Telekom-ügyfelek figyelem !

A Magyar Telekom október 20-tól biztosítja a díjmentes hálózat-függetlenítést lakossági ügyfelei számára, és erre egy olyan megoldást biztosít, ami a nap 24 órájában rendelkezésére áll az ügyfeleknek, és amivel a sorban állást is elkerülhetik - jelentette be a szolgáltató. 

 A mai bejelentés szerint a lakossági szerződéses ügyfelek és a Domino kártyás ügyfelek egyaránt a 1414-es telefonszámon, az automata menüben tudják jelezni igényüket a hálózat-függetlenítésre, amihez csak a készülékük IMEI számát és egy mobilszámot kell megadniuk, ahova a típustól függő feloldó kódot és a feloldás menetéről szóló tájékoztató linket SMS-ben küldi a Telekom.
 Amennyiben a szükséges adatok rendelkezésre állnak, ezt az SMS-t az igény leadásától számított egy munkanapon belül, de minden esetben a lehető leghamarabb megkapja az ügyfél.
 A cégnél a mobilkészülékek döntő többségét már most is úgynevezett sim lock nélkül értékesítik, és ez így is marad a jövőben is. 
A korábban vásárolt készülékek esetében a termék cikkszámában szerepelő SL betűk jelzik, ha nem hálózatfüggetlen készülékről van szó, a fenti folyamatot tehát csak ezekben az esetekben kell elindítani. A cikkszámot az ügyfelek a vásárláskor kapott számlán tudják ellenőrizni.
sakema

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.