Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2017. február 19., vasárnap

" A stílus maga az ember " ?

"Megy a cigány az Eurovízióra" üvölti a fajtárs a Facebookra feltöltött videóján...

No komment...
Erre aztán senki nem számított: Pápai Joci fogja képviselni hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon a Dal négy hetes fordulói után.
Szerk;Posta S.

2 megjegyzés:

  1. Azt hiszem nincs lejjebb, de amikor megnézem a megosztó oldalon a videó alatti kommenteket és látom hogy tetszik a népnek ami történt, és még biztatják, rájövök hogy van. Magyarországot tudatosan elhülyítették, itt az eredménye, Magyar emberek kihaltak (tisztelet a kivételnek).

    VálaszTörlés
  2. Szépen lassan gipsyland lesz Magyarországból, és mi ezért nem teszünk semmit, csak elfogadjuk, mert mi mindent lenyelünk, velünk bárki bármit csinálhat, nekünk mindenből jó a szar is, megelégszünk ennyivel. Az országot szétlopják a politikusok, hülyének néznek minket, minden korrupt.
    A külföldiek a cigányokkal azonosítják a magyarokat. Azt hiszik, hogy valóban ilyen a magyar nyelv, és ez a kultúránk. Ez a teljes megszégyenítés, de sokan fel sem fogják, ahogy a kommentekből ez leszűrhető.
    Szerintem nem létezik még egy ilyen gyenge ország, ahova betelepülhettek a cigányok és teret engedtek nekik.
    Nem az előadóval van bajom, hanem azzal, hogy a zsűri képes volt őt küldeni, mint magyar.

    VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.