Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. december 13., kedd

„Elég volt a toleranciából” !

Kemény üzenetet küldött a romáknak Robert Fico. A szlovák miniszterelnök pártja, az Irány – Szociáldemokrácia (Smer) kongresszusán azt mondta, a cigány telepeken rendnek kell lenni, s ez ügyben személyesen áll a rendőrség mögé, és kész konfliktust vállalni az ombudsmantól kezdve a nemzetközi szervezetekig mindenkivel, aki ezt kifogásolja !

 A fotó illusztráció
 „Nem toleráljuk tovább azokat az embereket, akik visszaélnek a szociális rendszerrel, akik zaklatják a törvénytisztelő polgárokat, zavarják a nyugodt életet a városokban és a falvakban. 
Elég volt a toleranciából” – idézte a pozsonyi Új Szó a kormányfőt, aki a politikai korrektséggel való leszámolást is elsődleges célnak nevezte. 
„Félünk valamit kimondani, mert nem polkorrekt, ám a másik oldal, a szélsőségesek és a radikálisok használják ezt a nyelvet, és hatalmas támogatást szereznek vele. A politikai korrektségnek nincs helye ezen a világon” – hangsúlyozta Fico. 
(...) Ficónak korábban is voltak cigányokkal kapcsolatos kirohanásai. Már 2001-ben azt mondta, nem engedheti, hogy a romák a családi juttatások miatt szüljenek gyerekeket, hiszen ha ez így folytatódik, egymillióra emelkedhet a cigányok száma !
A teljes írás itt olvasható !
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.