Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. október 31., hétfő

Kirabolták Kadlott Karcsit !

Az 1980-as évek közepének nagy "mulatós rendszerváltásának" tanúja és aktív résztvevője,  Kadlott Karcsi bűncselekmény áldozata lett.
 Már 40 éve hordta egyfajta védjegyként a nyakában azt az arany nyakláncot Kadlott Karcsi, amit a napokban az utcán téptek le róla.


 Kadlott Karcsi és felesége Szolnok mellett, egy kis faluban élnek. A mulatós zene nagy öregje az éneklés mellett a feleségének is segít: együtt hordják ki a reklámújságokat.
Egy ház kocsibejárójánál állt meg éppen a zenész, szórólapokat vitt, mikor néhány férfi állt elé. Ágyneműt akartak rásózni, de a valódi céljuk nyilván más volt: ugyanis néhány pillanat múlva már a nyakában lógó lánc átadására kényszerítették.
 Érdekes, hogy a láncon lógó keresztet visszaadták neki. Ráadásul miközben elmentek, kidobtak egy takarót a kocsijukból, szóval a zenész, akit nagyon megviseltek a történtek, nem reménykedik, hogy visszakapja az ékszert, mert szerinte a rendőrség előtt még azt is ráfoghatják: elcserélte a takaróra - írja a Bors.
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.