Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. október 30., vasárnap

Ezért van ennyi „bevándorló” !

Sajnos a világ számtalan részén élnek -Magyarországon kívül is- mélyszegénységben  emberek, (?) ami egyrészt magyarázza azokat ez elképesztő állapotokat amit mi, innen Európa közepéről néha tehetetlen értetlenséggel nézünk. 
Másrészt viszont vannak olyan döbbenetes dolgok is, melyeket nem lehet pusztán a szegénységgel magyarázni ezek inkább már morális, jobban mondva intelligencia kérdése!
Ha nagyon őszinték akarunk lenni, mondhatnánk úgy is, hogy primitív butaság, szinte állati ösztönös cselekedet, melynek a szegénységnek és a  pénznek nem sok köze van !
Valaki egy Afrikában készült  videó felvételt töltött fel az internetre, amely a józan észt és minden emberi méltóságot teljes egészében nélkülöző jelenetet mutat be.
(Először csodálkoztunk, hogy mi a megbotránkoztató a felvételen, de aztán döbbentünk rá, hogy a gyerek a nő -mert anyának nem nevezném- hátán !-a szerk.)
A kérdéses videó itt megtekinthető, amíg a Youtube cenzúra elérhetetlenné nem teszi ! Aki azután is kíváncsi rá, az lentebb megtekintheti.







Szerk;Posta S.

1 megjegyzés:

  1. Az állatvilágban ilyen nem történhet meg, mert az anya míg a kölykeit gondozza, távol tartja magától a kant ! Ez a tüzelő "szuka" már az állatokhoz sem mérhető ! És ők az "OLTALMAZOTTAK" Európába !
    Szégyen, gyalázat !

    VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.