Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. augusztus 29., hétfő

Weboldalakat tiltatott be a bíróság !

A bíróság csaknem húsz olyan weboldal ideiglenes eltávolítását rendelte el, amelyeken egy holokauszttagadó könyv  volt beszerezhető – közölte a fővárosi főügyész hétfőn !

Ibolya Tibor közleménye szerint a Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség azért kezdeményezte az oldalak eltávolítását, mert azokon egy svéd szerző magyar fordításban megjelent könyvét lehetett megvásárolni, illetve tartalmát megismerni.
A kiadvány egyértelműen tagadja a nemzetiszocialista rendszerek által elkövetett népirtás, illetve emberiség elleni cselekmények tényét – tette hozzá az ügyész. 

Közölte: a nemzetiszocialista rendszer bűnei nyilvános tagadásának bűntette miatt indult nyomozást a hatóság felfüggesztette, mert az elkövető, a könyv magyarországi forgalmazásával foglalkozó cég vezetője külföldön tartózkodik.
A könyv azonban beszerezhető, megismerhető volt a most ideiglenesen eltávolított internetes oldalakon – írta Ibolya Tibor.
A Budai Központi Kerületi Bíróság a bűncselekmény folytatásának megakadályozása érdekében rendelte a honlapok ideiglenesen hozzáférhetetlenné tételét – írja a Magyar Idők !
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.