Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. július 1., péntek

Július 2.-án lesz a "másság" felvonulás napja !

"Az idén rekordszámú nagykövetség állt ki a Budapest Pride mellett, már 31-en támogatják a magyarországi leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és interszexuális (LMBTI) közösségeket és a Budapest Pride felvonulást", írta a Facebookon a Budapest Pride.
A 31 ország magyarországi nagykövetsége egy közös, támogató közleményben azt írták:
"Elutasítjuk és elítéljük az erőszak és a diszkrimináció minden formáját, amelyet az emberek szexuális orientációja és nemi azonossága miatt követnek el bárhol a világon."
A közleményben az olvasható, remélik, hogy a magyar emberek "tisztelettel viselkednek" majd a Pride ideje alatt, és "a magyar hatóságok eltökéltek az irányba, hogy megakadályozzák a szélsőséges nézeteket valló csoportok rendbontását".
A huszonegyedik alkalommal megrendezett fesztivál fő eseménye, a felvonulás július másodikán, szombaton  este lesz. Az eseménynek saját dala is van, a fesztivál részleteiről pedig a saját honlap és Facebook-oldal tájékoztat.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(Nem a "másság" a baj mert mindig is volt ilyen....Hanem az, hogy  "Új világrend" építői erőszakkal próbálják ezt rákényszeríteni a többségi normális társadalmakra....Ha meg nem tetszik náci, rasszista, diszkriminatív stb. vagy !
Egyik buzi sem volt eddig sem jogfosztott, sem megkülönböztetett azért mert buzi, nem érte, nem érhette sehol semmilyen hátrány ! Maximum a háta mögött összesúgtak. 

Ezek a fesztiválok nem a jogok érvényesítése miatt történnek, hanem azért, hogy ők valójában a normális berendezkedésű társadalom felett álló személyeknek képzelik magukat, akik külön jogokat követelnek a többségi társadalom rovására !
Ha jog érvényesítés lenne a cél nem vonulnának fel papi reverendával, Bibliával a kezükben -mint a korábbi Pride-on anno- és nem provokálnák a tradicionálisan konzervatív többséget...

Így ezek valójában egy "buzivagyokésnekemmindentlehet" felvonulás, amely csakis ellenségeskedést szül még azokban is, akiknek semmi gondja nem volt a melegekkel. 
A többségi társadalom ezek a cirkuszi buzik alapján ítéli meg a melegeket és lehet, hogy később ez probléma forrása lehet az elfogadás terén !-a szerk. )
Szerk;Posta S.

2 megjegyzés:

  1. A homoszexualitás legjobb tudásom szerint nem gyógyítható - de valójában igenis betegség (pontosabban genetikai eltérés), amit az evolúció azonnali -egy generáció alatt bekövetkező- kihalással büntet.
    Ennek tudatában nincs ellenvetésem a ratyik vonulása ellen, hiszen az az egy generáció olyan hamar elérkezik... ! :)

    VálaszTörlés
  2. Lengyel Renáta2016. július 2. 10:47

    Egyáltalán nem tartom normális dolognak a homoszexualitást és a létezését sem tudom elfogadni.
    De!
    Ha már egyszer van és nem tudunk ellene semmit tenni legalább az ellen fel kéne emelnünk a hangunkat, hogy egyáltalán egy ilyen felvonulást megengedjenek. Nem utcára való és úgy érzem, hogy ezzel befolyásolni tudják gyermekeink nemi identitását. Divattá akarják ezt az aberrációt formálni.
    A négy fal közé való az, hogy ki melyik nemhez vonzódik. Főleg, ha buzikról van szó, mert szerintem ez abnormális. És az, ami ezeken a vonagló felvonulásokon zajlik, az még inkább megbotránkoztató. Mert ezek nem csak simán vonaglanak az utcán, hanem nemi aktust imitálva provokálják a heteroszexuális beállítottságú embereket. megjegyzem, nem vagyok homofób.

    VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.