Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. május 3., kedd

"Bakik" havi kétmillióért ?

Hétfő este mutatkozott be a Tények két új műsorvezetője, Marsi Anikó és Gönzi Gábor, de nem csak a híradósok személye változott, hanem maga a műsor is, többek között a díszlet is megújult.
A nézők szerint a Fókuszban már összeszokott egykori kollégák között az első élő adásban megvolt az összhang, de Marsi Anikó debütálásával nem volt mindenki elégedett.
Tény, hogy a hét év kihagyás után visszatérő tévés sokat bakizott, megbotlott a nyelve, látszott rajta, hogy nagyon izgul.
Lehet jobban és több ideig kellet volna felkészülnie ?
A kommentelők is reagáltak a változásra, ami nem kifejezetten volt pozitív. 

 




"Borzasztó, Marsi Anikó bakizik ezerrel, néha annyira artikulál, hogy szinte vicsorog! Gábor elmegy, de híradóhoz laza ez a stílus. Az pedig hogy, ketten konferálnak fel egy hírt..... no komment! "
"Azurák és Várkonyi Andrea gyertek vissza!"
"Elég "Fókuszosan" konferálják fel a híreket, főleg a Gábor. De annak idején nekik a Fókusz jobban állt, igaz  felettük is kezd eljárni az idő, mint  új gazdájuk felett"
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.