Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. március 9., szerda

Óriási szenzáció !

Ami már régóta téma a bulvárban, hogy hol és mikor érettségizett Farkas Flórián miniszterelnöki biztos, a Fidesz országgyűlési képviselője, végül több médium is közérdekű adatigénylést adott be, melyre a határidő lejárta után a politikus megválaszolta, hogy a Budakalász Gimnáziumban, 2001-ben esti tagozaton végzett.
Csakhogy az Oktatási Hivatal kedden az Index megkeresésére azt közölte: a nyilvántartásukban nem szerepel Farkas Flórián neve.
Szerdán viszont a hivatal azzal fordult a portálhoz, hogy ismét rákerestek a képviselő érettségijére, (vajon kinek az utasítására?) és mégis megtalálták.
Az újabb információk (év, iskola neve) alapján ugyanis sikerült azonosítani a keresett érettségi bizonyítvány és a törzslap számát, megvan a kiállítás pontos dátuma és a vizsgabizottság elnökének neve is. 
Az Index elnézést kért Farkas Flóriántól, és leszögezték: a valóság a rendelkezésre álló információk alapján az, hogy Farkas Flórián érettségije szerepel az állami nyilvántartásban.
(Na így most már totálisan szánalmas a sztori, csak még a bizonyítvány kellene megtalálni hozzá...de lehet várják, hogy a tinta megszáradjon rajta ? Még csak az osztálytársakat kellene megtalálni, mert feltételezhetően nem egyedül járt abba az osztályba. Azt azért nehéz megérteni, hogy miért erőlködnek! - a szerk
Szerk;Posta S.

2 megjegyzés:

  1. Mikor mond igazat a cigány?2016. március 9. 15:26

    Ezt az érettségi bizonyítványt az idén egy februári vasárnapon, rendhagyó érettségi találkozón szerette volna a Romnet.hu tisztázni, azonban a Facebookon meghirdetett eseményre – a szervezők nem túl nagy csodálkozására – senki nem jött el, ahogy soha senki nem jelentkezett olyasfajta információval sem soha, hogy ő mondjuk Farkas padtársa, osztálytársa, középiskolai tanára, szakkörvezetője, bármije lett volna egy érettségivel akár távolról kapcsolatba hozható helyzetbe.

    Életrajzán azóta is többször kellett változtatnia, legutóbb idén januárban, amikor kiderült, hogy az általa írtakkal ellentétben valójában nem az ELTE Jogi, hanem a Társadalomtudományi Karán szerzett diplomát, ahogy az az információ sem bizonyult helytállónak, hogy a végzése után óraadó tanár lett volna az egyetemen.

    Ezek bizony hazugságok, hazugságok hátán !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Wikipédia viszont igazat ír !

      "1975 és 1982 között háromszor ítélték el, felfüggesztett és végrehajtandó szabadságvesztésre egyaránt.

      1996-ban ügyészségi vizsgálat indult a Lungo Drom által létrehozott alapítványok ügyében. Ennek eredményeként 1998-ban vádat emeltek ellene hűtlen kezelés és a számviteli fegyelem megsértése miatt. Azonban Göncz Árpád köztársasági elnöktől eljárási kegyelmet kapott, így a bírósági tárgyalás elmaradt. A kegyelmi eljárás iratait 30 évre titkosították !"

      Ezek után miért is mondjon igazat? Úgyis kihúzzák a sz....ból, legfeljebb a jóérzésű emberek ha találkoznak vele, átmennek az utca másik oldalára !

      Törlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.