Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. március 9., szerda

Magyar NEM az "összeurópai buzulás" ellen !

Az Európai Bizottság az EU 27 tagállamának támogatásával először kíván részt venni egy hajóval a nyári amszterdami "meleg büszkeség" napján. (Erre aztán büszkék lehetnek...) 
Magyarország -szerintem nagyon helyesen- azonban nem hajlandó a kezdeményezés mellé állni - írja az EUobserver.

(Fotó: Isabelle Puaut)  Amszterdam, "meleg" rendezvény. 
  
"A magyar kormányzati álláspont szerint a meleg jogok promotálása hazánk szuverenitását sérti, ezért nem írták alá a dokumentumot",-írja az ATV.
 Egy brüsszeli melegjogi szervezet, az Ilga-Europe üdvözölte, hogy 27 uniós tagállam támogatta a részvételt, hozzátéve, hogy jobban örültek volna az egyhangú döntésnek. 
Két holland miniszter is csalódását fejezte ki a magyar álláspont miatt. (Gondolom mindkét miniszter "melegen" érintett a témában !-a szerk)
Az amszterdami melegfelvonuláson egyébként 80 hajó vesz részt, egyebek mellett az Adidas is, amely meleg sportolókat támogat, de saját hajója lesz Ukrajnának és Marokkónak is.
Szerk;Posta S.

3 megjegyzés:

  1. USA hajó lesz? Igaz az nem nemzetállamok szövetsége. Vagy bármilyen állami hajó? Lesz Németország hajója? Vagy Svájc hajója? Norvégia hajója?
    Tudtommal az UNIO 28 tagállam gazdasági szövetsége. Nincs köze semmilyen közös demonstrációhoz, pláne nem a szivárványos defektes beteg népség frivol magamutogatásához, de semmiféle egészséges és egészségtelen párkapcsolatok szivárványos gyülekezetéhez sem való. Ennél azért sokkal fontosabb és komolyabb dolgokra kötöttek szövetséget.
    Nem kötelező egyetérteni minden államnak ilyen ingyencirkusszal demonstratíve, különösen úgy, hogy az UNIO nem egy államot képvisel. Elég szomorú, hogy csak egyetlen ország fejezte ki azt, hogy az UNIO nem oda való. Lehetnek ott cégek, támogató szervezetek hajói, bárki, de azért legyünk már komolyabbak!
    Úgy látszik, hogy csak a magyar használja a józan eszét! A többiek minden szarra rábólintanak amit Brüsszel diktál, csak nehogy már rosszat szóljanak rá...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elkorcsosodott világ, elkorcsosodott emberek. Nem vagyunk kíváncsiak a buzikra. Pedofil felvonulást mikor tartanak, mert lassan az az idő is eljön. Ez ocsmányság, ami már folyik világszerte!

      Törlés
  2. Ez a mentalitás köszön vissza a muszlim migránsok befogadásánál is. Azaz: a mai EU-ban minden természetes, ami egyébként evidens, hogy nem normális!

    VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.