Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. március 23., szerda

Gondolatok az európai terrorizmusról !

Érdekes emberi reagálások kezdődtek a terrorcselekményekkel kapcsolatban Európában is, mint  Amerikában  szeptember 11-el, annak idején !
 A párizsi merényleteknél, most a brüsszeli robbantásoknál Európa szerte ledöbbent gyász, és úgy teszünk mintha váratlanul ért volna bennünket. Pedig ezeknek az eseményeknek a bekövetkezése már előre kódolva volt.  
(Azonban úgy látszik az orosz gép lelövése, vagy az Isztambuli merényletek miatt senki nem festette a profilját át bármicsíkosra. Most meg bebelgulunk mindenfelé! Mit teszünk? Mécsesek, belga színű Eifel torony talán Colosseum...papír zsebkendő...összeborulás...nácizás, ami csak eszünkbe jut !)

Közben elfelejtjük a politikai felelősöket lemondásra szólítani!
Merjük már végre kimondani, hogy Merkel és az EU vezetői juttatták ebbe a helyzetbe a kontinenst a bevándorlás politikájukkal, ahol a titkosszolgálatok, a belügy nem tudja megvédeni a polgárok biztonságát ! 
És itt nem kellett volna állig fegyverben rendet bevezetni, mint Amerikában 2011-ben ! Ha nem ezt a politikát csinálják ! Egyszerűen le kellett volna zárni az európai határokat és nem kellett volna becsalogatni  a  migránsokat !
Nem mécsesezni kellene, hanem a felelősök lemondását követelni !
Szerk;Posta S.

1 megjegyzés:

  1. Ezt a jelenlegi Eu vezetést mint tökéletesen alkalmatlant azonnal el kell zavarni!
    Lásd kardinális kérdések amikkel ezek foglalkoznak : libatömés, az uborka görbesége, a tyúkketrec mérete stb.
    Fajsúlyosabb: az USA és politikája kritikátlan támogatása és elvtelen kiszolgálása globális és Eu szinten is.
    Még fajsúlyosabb: Európa legalapvetőbb érdekeinek semmibevétele. az állandó feszültség szítása az oroszokkal holott elemi érdek lenne a szövetség Oroszországgal, akkor pl Magyarország számára nem az lenne a kérdés, hogy a kelet nyugati határvidéke vagy a nyugat keleti fölvonulási terepe legyünk Putyin ellen.
    Merkelt és sleppjét bíróság elé állítani az Eu alappillére Schengen semmibevételére tett hathatós kísérletek miatt !

    VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.