Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. március 5., szombat

"Azt a kutya mindenit..."

Általános meglepetést és némi zavarodottságot keltett, amikor Orbán miniszterelnök Faceboookján február 24.-én megjelent egy fotó róla, amint éppen megölel egy kuvaszt, azzal a szöveggel, hogy:
„Nárcisz és én is egyetértünk az állatvédők céljaival”.
Kép: Facebook
Orbán arra a négy nappal korábban, a Kossuth téren tartott többezres tüntetésre utalt, ahol állatvédők követelték az állatkínzás szigorúbb büntetését. Ugyanezen a napon, vagyis február 24.-én cikk jelent meg a témáról a Blikkben a kutyáról, "Kertjükben verték félholtra Orbán Viktor kutyáját" címmel.

Aztán jött a csavar, mert a sajtó hamar kiderítette, hogy Orbán Viktor Facebookján – ahol soha nem szokott cukiságziccereket kihagyni és a családi képek posztolásától sem tartózkodik – az elmúlt években nem szerepelt a kuvasz. Sőt egyik gyereke sem posztolt ilyesmit, miközben Orbán Ráhel tacskójáról jelent meg kép. 
Beindult a találgatás, hogy hol van ez a kutya, vagy egyáltalán létezik e ?

 Most úgy tűnik, fény derült a rejtélyre.
Egy Megbízható Forrás ugyanis azt állította a 444-nek, hogy néhány napja látta a kutyát. Csakhogy nem Orbán budapesti vagy felcsúti lakhelyén, hanem az utóbbihoz képest egy faluval arrébb, Alcsútdoboz mellett, egy majorságban. 
A 444.hu utána járt a dolgoknak és állítólag nagyon érdekes dolgokat derítettek ki, amely részletesen itt olvasható !
Hogy ez mennyire igaz és mennyire fedi a valóságot, azt a tisztelt olvasó fantáziájára bízzuk !
Szerk;Posta S. 

1 megjegyzés:

  1. A legnagyobb kár szerintem az, hogy az emberek közötti kapcsolatokban leépülés folyik, a patinás magyar szavak jelentésnélkülivé válnak, vagy eltorzulnak.
    Leépülnek a gátlások a másik ember megvezetése, becsapása, átverése és félrevezetése körül, szemrebbenés nélkül lehet marhaságokat kijelenteni, majd bezárni a vitát. Nincs is igazi vita, az elején lehet tudni, hogy ki az erősebb, az nyer.
    Az igazság teljesen elvész, a jogrendszer meg nem is látszik a végrehajtástól.
    Az ügyészség nem ügyészség, a rendőrség nem rendőrség, a TEK meg valami orbánőrség közpénzen.
    Az MNB érthetetlen pályán mozog, nem felel meg semmilyen törvénynek, racionalitásnak - de nem is akar és nem is kényszeríti erre senki sem. Ez egy tönkretett, hosszú távon elreménytelenített ország.
    Aki teheti, itt hagyja !
    "A Magyar reformok működnek !?"

    VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.