Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. január 7., csütörtök

Megkezdődött !

Nem hisz az ember a sze­mé­nek, két­szer is el kell ol­vasni az ilyes­fajta hí­re­ket. Németországban, a német-osztrák határnál, alig 3 óra autóútra Magyarországtól, Pocking városkában - a helyi iskola közelében 200 bevándorlónak terveznek ideiglenes szállást biztosítani - az iskola vezetői levélben értesítették a szülőket a várható következményekről. Nyomatékosan azt kérik, hogy figyeljenek a diáklányok öltözködésére.

"Ne vegyenek fel átlátszó blúzt, vagy miniszoknyát, mert ez félreértésekre adhat okot" – mondja ez a jellegzetes arcú kölni polgármester nő (!), -valamint azt is megjegyzik, hogy a kirekesztő, rasszista megjegyzéseket nem fogják tűrni.
A migránsok viselkedését ezzel szemben semmi nem szabályozza, ők a vendégjoggal visszaélve úgy viselkedhetnek, ahogy jólesik. Őket senki és semmi nem korlátozza!

( Mindebből nem lehet más következtetést levonni, mint hogy az ellenőrizetlenül beáramló migránsáradat, a terrorcselekmények, a szilveszteri kölni tömeges erőszakoskodás máris megtette hatását. Európa kezdett alkalmazkodni hozzájuk és nem fordítva. Jegyezzük meg a napot, az iszlám térhódítása megkezdődött Európában...! )  riposzt.hu forrás
Szerk:Posta S.

1 megjegyzés:

  1. Zsigmond András2016. január 7. 11:11

    Értem én a nemi vágyat, meg azt is, hogy ezt igyekeznek kielégíteni. A kölni szilveszteri magatartás semmilyen általam ismert emberi kultúra-sőt állati- párszerzési szokásai közé nem sorolható.
    Az ilyen barbár magatartást még az állatvilágban sem tapasztaltam. Szüleim, régen tartottak disznókat. Amikor a koca tüzelt, hozattak neki egy kant. A kan, megérezte, hogy a koca tüzel, erre ő is elkezdet beindulni. Az elején azonban még nem engedték őket össze egy ólba, külön helyen voltak.
    Mondván, szoknia kell a kocának a kant.Kb, egy óra elteltével a kocát meg a kant összeengedték. Ekkor a kan óvatosan, kezdet közelíteni a kocához. Szagolgatta a kocát, jellegzetes röfögő, hörgő hangot adott. Többször körbejárta.(Tehát nem eset neki csak úgy egyből,, dugni, dugni, ah,,. Előbb azzal kezdte, hogy bemutatkozott!!!. Aztán udvarolt egy kicsit majd megpróbálta megszerezni a koca beleegyezését ) Ez kb 10-15 percig ment, aztán a kan megpróbálta meghágni a kocát. Ha a koca nem állt meg akkor ezt a kan , elfogadta nem próbálkozott tovább, kezdte elölről a szaglászást, röfögést. Szóval a fenti leírásból is kitűnhet, hogy a disznók párosodási szokásai, egy kicsit komplexebbek,kulturáltabbak mint a Kölni esetnél tapasztalt ,, ah,ah, b***ni, b***ni,, .
    Kérdezném, a fentiek alapján párválasztási és szaporodási magatartás alapján rendszertanilag milyen élőlények csoportjába sorolhatóak a kölni ,, migráns állatok ,,? Elnézést kérek az állatvédőktől !

    VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.