Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. december 8., kedd

Olvasónk küldte...

...az alábbi képet és a véleményünket kérte. Mi most ezt megosztjuk további véleményezés céljából !

Ha van véleményed írd meg ! / samsonikert@gmail.com/
sakema

4 megjegyzés:

  1. Illetve hogy nem kell messze mennünk ha hallatjuk, vagy leírjuk a gondolatunk, arra sem válaszolnak, és eltiltanak a lehetőségtől is hogy hozzászóljunk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a valóság? Vagy talán valami egészen más? Kinek van igaza? Lehet, hogy mi tudjuk rosszul, és a zárt osztályon, muszájdzsekiben vergődő "félnótások" rájöttek az igazságra, csak nem tudták feldolgozni?
      Persze, egyszerűbb bevenni a Leszarom 500mg-ot és úgy tenni, mintha minden rendben lenne, egyszerűbb hátat fordítani, a homokba dugni a fejünket és fütyörészve elénekelni a "Don't Worry, Be Happy"-t. De egyre nehezebb, nem igaz?
      Egyre több ember él antidepresszánsokon, füvön meg egyéb drogokon, temetkezik bele a játékokba, a munkába vagy bármibe, amibe csak kapaszkodni tud mert egyre nehezebb fenntartani a látszatot, az önámítást.
      A valóság elé akasztott függöny már nagyon szakadozik, és már lassan nem lesz mivel befoltozni, lassan mindenki elveszti a "józan eszét". Azért van remény, mert lassan de biztosan kinyílik az emberek tudata és rájönnek,hogy ha a "zárt osztályon" lévők előtt kinyitják az ajtót,talán eljöhet az igazság pillanata ! Egyszer, de biztosan be fog következni...és akkor VAE VICTIS !

      Törlés
  2. Hogy mennyire igaz a "demokrácia" én már megtapasztaltam a "Királyi Palotában" ahol ügyes-bajos dolgomat szerettem volna intézni egy szürke hétköznapon. Mivel egy ügyben többszöri levélben megfogalmazott kérésemre csak sablonszerű semmitmondó válaszokat kaptam úgy döntöttem, hogy megkeresem a választott képviselőnket, hogy a segítségét kérjem. (Én naiv.)
    Kaptam-fogtam magam és besétáltam a hivatalba ahol a bejáratnál egy ajtónálló fogadott és kérdezte hová-hová?
    -Mondtam neki, mire ő hatalma tudatában vigyorogva mondta,hogy ez nem így működik ám!
    "Tessék kérem bejelentkezni a képviselő asszony fogadóórájára" és akkor majd elmondhatom a nyűgömet-mondta a "szolga".
    Nagyon meglepődtem és felháborodottan mondtam, hogy annak idején én is őrá adtam a szavazatomat, hogy engem képviseljen hát akkor miért nem beszélhetek vele azonnal, hiszen azért választottam őt mert annak idején ő kérte, "szavazzak bizalmat neki", hogy ezután segíthessen !
    Az "útonállónak" az arcára fagyott a mosoly- szerintem kétségbe vonta a tiszta tudatállapotomat- mert finoman mondta, hogy menjek és jelentkezzek be a fogadóórára.
    Nagyon dühös lettem, sarkon fordultam és otthagytam az egészet, mivel nem akartam botrányt csinálni.
    Mindenesetre a közzétett képszövegnek tökéletesen igaza van ! A demokrácia még nagyon messze van !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezért kell meggondolni kire szavazunk, Magyar emberek vagyunk cselekedjünk úgy. :)

      Törlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.