Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. november 17., kedd

Hihetetlen, de már ilyen is van !



Két magyar versenyző is bekerült a vagina-szépségversenybe, ahol 5000 dollár volt a fődíj ! Igen, nem viccelek, van olyan, hogy vagina-szépségverseny! Miért pont ez ne lenne?
A felnőtt játékokra szakosodott vállalkozó, Brian Sloan egy rendhagyó szépségversenyt rendezett. 
A szexuális segédeszközökkel foglalkozó gyártó vagina-szépségversenyén a tét sem volt csekély,hiszen az első három helyezett 5000, 2500, illetve 1250 dollárral lett gazdagabb. 
Az egész dolog menete pofonegyszerű volt:az indulók feltöltöttek egy képet a legintimebb testrészükről a verseny oldalára, az ott megforduló kíváncsi emberek pedig szavaztak a nekik legjobban tetsző intim testrészre. 
Az egész megmérettetés célja az volt, hogy Brian Sloan megtalálja egy készülő termékéhez szükséges cserélhető szilikonhüvelyéhez a tökéletes modellt.
Két magyar hölgy is szerepelt a versenyen.
Sőt, egy brit és egy német leányzó után, rögvest a harmadik hely jutott a mi Anitánknak. A díjátadó Berlinben volt, ahol a 3D-szkennelés is sikeresen megtörtént. A cég a jövőben férfiak számára is tervez hasonló versenyt.
Ha téged is érdekel, itt megtalálod a feltöltött képeket ! Vigyázat  erősen NSFW tartalom !
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.