Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. november 9., hétfő

"Globális" hazugság ?

Menesztettek állásából egy népszerű francia meteorológust, amiért megkérdőjelezte a globális felmelegedés dogmáját.

Philippe Verdier 1992 óta működik meteorológusként, több évtizedes tapasztalatait egy idén októberben megjelent könyvben (Climat Investigation) foglalta össze, ami a tudomány, a környezetvédő csoportok és politikai, gazdasági érdekközösségek lobbitevékenysége közti összefonódást vizsgálta.
 Verdier könyvében megkérdőjelezte a globális felmelegedésről kialakult elméleteket, valamint azzal vádolja a kormányt és a médiát, hogy szándékosan félrevezeti a közvéleményt, és egy egész “klímaváltozás-ipart” tart működésben, amit arra terveztek, hogy az embereket rettegésben tartsa. Verdier szerint a klímaváltozás dogmája egy háborús gépezet, aminek feladata nem csak az, hogy általános fenyegetettség érzetet alakítson ki az emberekben, de egész népeket és országokat tart rabláncban.
A szerző a szakmában szerzett több mint húsz évi tapasztalat után azt állítja, hogy a tudósok szándékosan manipulálják a közvéleményt, mert ezzel nem csak egész országok lakosságát lehet stresszben tartani, de az országok gazdasági életét is manipulálják, a francia kormány pedig mindehhez hozzájárulását adja.

A meteorológus egy hete jelentette be, hogy menesztették a TV-csatornától, és hangsúlyozta, hogy az ő menesztése is élő bizonyítéka annak; a klímaváltozás esetében egy dogmával állunk szemben, annak megkérdőjelezőire pedig se a vélemény szabadságát, se az információ szabadságát kimondó elvek nem érvényesek, olvasható

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.