Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. november 14., szombat

Ahogyan várható volt, elkezdődött !

Párizsban több öngyilkos merényletet követtek el, valamint egy pokolgépet robbantottak a Stade de France közelében. További hat helyszínen voltak lövöldözések. Egy koncertteremnél túszokat ejtettek. A rendőrség megrohamozta a termet, és megölte a túszejtőket. Csak ott mintegy száz halálos áldozata volt a terrortámadásnak !

Eddigi információk szerint közel egy időben legkevesebb hat helyen kezdtek fegyveres támadásba ismeretlenek péntek este Párizsban. Úgy tudni, 130 felett lehet a halálos áldozatok száma, akiket koncerten, bárban, utcákon mészároltak le öngyilkos merénylők feltehetően összehangolt akcióban.
Több mint kétszázan megsebesültek, közülük nyolcvanan súlyosan.

A támadásokban nyolc terrorista halt meg, közülük heten felrobbantották magukat. Francois Hollande a határok lezárásának bejelentése után egész Franciaország területére rendkívüli állapotot hirdetett. (Párizsban életben léptették az úgynevezett Vörös Alfa tervet, amelyet arra az esetre dolgoztak ki, ha több helyszínt is terrortámadás érne. A terv értelmében azonnal maximálisra fokozták a biztonsági készültséget minden úgynevezett kényes, stratégiai szempontból fontos helyszínen.)
A világháború óta nem érte ekkora támadás Franciaországot.
sakema

5 megjegyzés:

  1. Szakértők szerint a kérdés soha nem az volt, hogy Európába lesz terrortámadás, hanem az, hogy mikor !
    Itt a válasz, most !

    VálaszTörlés
  2. Sajnos ehhez hasonlók bárhol előfordulhatnak, ma már nem csak Franciaországban. Egész Európa területén! Köszönhető a Merkelhez hasonló hozzáállású vezetőknek, és magunknak, hogy asszisztálunk az Európát korlátlanul idegenekkel elárasztó vezetésnek! Legyen már elég ebből az öngyilkosságból!
    Minden politikai vezetőnek vér tapad a kezéhez, aki nem elég rátermett, hogy ezt az irányt megfordítsa! Igazából Ők szégyellhetik akár ezért is magukat! Na meg mi, hogy hagyjuk őket okoskodni, igazi szeretethez nem értőket liberálisként kezelni.
    Az az igazi szeretet, ha a saját népemmel nem engedem, hogy ilyen megtörténhessen és csírájában fojtom el a lehetőségét!
    - Korlátlan beáramlását az idegeneknek akár drasztikusan fellépve is meggátolnám, ha már nem tartják tiszteletben a törvényeinket (pl. nem állnak meg a határainkon, nem hagyják, hogy a saját ellenőrzésünket lefolytassuk, követelőznek, hamis adatokat adnak meg …) Mik ezek, ha nem terrorcselekmények? Már ezek is, de ami ennél több, az meg egyszerűen felháborító! Ha nem tetszik a rendszer, akkor ne jöjjenek ide!
    - Azokat a vezetőket, akik nem hajlandóak a saját népük érdekét nézni, hazaárulás gyanújával leváltanám és vizsgálatot indítanék, hogy miért tette mindezt! Mert vagy nagyon elvakultan rózsaszín ködben él, vagy nagyon csúnya hátsó érdekek fűződnek mögötte!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pereszlényi Tamás2015. november 14. 11:37



      Kimondhatatlanul sajnálom az áldozatokat és mélységes részvétem a hozzátartozóknak!

      Ne legyen igazam, de!
      Marad minden a régiben, a migránsok továbbra is özönlenek, az alkalmatlan vezetők, tanácskoznak és közös megoldást sürgetnek.

      Közel keleten, nem tűrik meg egymást sem ezek az Allah fanok, hiú ábránd azt gondolni, hogy Európában majd másként lesz.

      Az EU "vezetők" nem akarják megérteni a valóságot, el kell zavarni őket a fenébe. Aztán jöhet a nagytakarítás.

      Törlés
  3. Azok a "menekültek", akik nem a szabályosan fenntartott kapukon akarnak bejönni, nem engedik regisztrálni magukat,irataikat megsemmisítve érkeznek, azok azonosíthatatlanok.
    Ezekről bizony semmi jó nem gondolható, sőt feltételezhető, hogy azért jönnek így, hogy előbb utóbb bajt keverjenek.
    Erős fiatal férfiak tömege jön így az európai országokba illegálisan,,, akik a "MENEKÜLÉS" helyett a saját országukban harcolhatnának a jobb létükért, a szabadságukért.

    VálaszTörlés
  4. A világparaziták agytrösztjei (sajnos) kiváló stratégák. Most is több legyet ütnek egy csapásra.
    Hogy csak néhányat említsünk: igazolják magukat Palesztínában. Amiért eddig a világ közvéleménye felháborodott, azt ezentúl vastapssal fogadják. Beültetik az emberek lelkébe az állandó félelmet. A félelem magával hozza a rend utáni vágyat - mindenki szívesen lemond a szabadság jogáról - alávetve magát a totális ellenőrzésnek.
    Jöhet tehát a szép új világ, amit már ők irányítanak. Európa liberális maszlaggal megetetett lakossága elfelejti a legősibb természeti törvényt: védd magad a rendelkezésedre álló összes eszközzel! Védd meg az élettered, a vagyonod, a családod és a nemzeted. A háttérhatalom elveszi ezt a jogot, megbetegíti az egészséges társadalmat, szétzúzza az államszerkezetet és mindenhová becsempészi a devianciát.

    VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.