Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. szeptember 19., szombat

Indul a "migránspokol" Európába !

A fokozódó migráns válság egyre jobban eléri Európát, amit Moammer Kadhafi meggyilkolt líbiai vezető megjósolt!

 

  

“Jól figyeljetek, ti a NATO-ból! Azt a falat bombázzátok, amely eddig megakadályozta, hogy az afrikai menekültek, s velük együtt az al-Kaida terroristái elinduljanak Európába. 

 

Ez a fal Líbia. Ti ledöntöttétek. Idióták vagytok, a pokol tüzében fogtok égni, ha majd afrikai migránsok ezrei érkeznek hozzátok és az al-Kaida terroristáival szembesültök. Ez fog történni. Én sohasem hazudok, most is igazat mondok” – írta Kadhafi még 2011-ben az orosz Zavtra lapnak nyílt levelében.

 

Becslések szerint idén 2015 év elejétől több mint 500 ezer migráns hatolt be Európa területére, akik közül legalább 4 ezren terroristák!
A harmadik világháború terelése érdekében a migráns krízist az Európai Unió az elsődleges legnagyobb problémájának állítja elő.
Az orosz szakemberek azt mondják, hogy Európa egyáltalán nem a legstabilabb hely a világon. Hiába állították róla egyes magas tudású emberek.

Az Amerikai Egyesült Államokkal karöltve Európa rezsimeket buktatott meg olyan országokban, amelyeknek állampolgárai minap elfoglalták az Európai Unión belül lévő vasútállomásokat, -olvasható a hir.ma oldalán.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.