Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. augusztus 12., szerda

Egy nagyszerű "találmány" !

Ki­fe­je­zet­ten nők­nek ké­szült a leg­újabb esz­köz, mely erő­sza­kos férfi­ak­tól véd. Az új ta­lál­mány va­ló­ban ve­szé­lyes: életre szóló sé­rü­lé­se­ket okoz­hat a férfi leg­ne­me­sebb pont­ján.
 Egy dél-afrikai nő fejlesztette ki a legújabb védekezési eszközt, mely nem a gyerekáldástól, hanem az erőszakos férfiaktól véd. A fekete kontinensen naponta erőszakolnak meg nőket, kislányokat. Tenni pedig szinte semmit nem tudnak az erőszakolókkal szemben.
(Sajnos a "téma" itthon is kezd aktuálissá válni, mivel a támogatott népvándorlással itthon is fel kell készülni a védekezésre ! -a szerk.






Az 57 éves Sonnet Ehlers fejéből pattant ki a harapós óvszer ötlete, miután az egyik ismerőse nemi erőszak áldozata lett. Elhatározta, hogy megpróbál segíteni a védtelen nőknek, hogy ha már a hatóságok nem tesznek semmit, (mennyire ismerős ) legalább a nők saját magukat meg tudják védeni.
A különleges óvszert nem a férfi péniszére, hanem a nő hüvelyébe kell helyezni. Hasonló módon, mint ahogy egy tampont helyezel fel a menstruáció alatt.

Az óvszer belsejét tűhegyes fogacskák borítják.Ez a védekezési mód a behatolást ugyan nem akadályozza meg, mivel a péniszt beengedi a hüvelybe, de kihúzni már csak az vaginacsapda rabságában tudja az erőszaktevő.
 Az óvszer belső oldalára a fogakat úgy alakították ki, hogy a behatoláskor ne érződjenek. Az erőszakos közösülés első durva mozdulata után azonban a pénisz csak úgy hagyhatja el a hüvelyt, hogy magával húzza az ördöglakatként rászoruló óvszert.
A fogak olyan mélyen belefúródnak a pénisz húsába, hogy azt csak orvos tudja eltávolítani.
 Ezután az áldozat járni és vizelni is képtelen lesz. Ha pedig orvoshoz fordul, azonnal lebuktatja magát.
 Megálmodói azt remélik, hogy ennek az eszköznek már a híre is távol tartja a férfiakat (?) a nemi erőszaktól.
Forráshír
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.