Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. július 7., kedd

A "debreceni menekültek" ugyanis rendkívül békések...

...Szelényi Zsuzsa szerint ! De ha nem hiszed el, akkor TE egy "idegengyűlölő rasszista" vagy !

Mert itt van Szelényi Zsuzsa és az Együtt, akik elmondják nekünk, hogyan kell a látottakat értelmeznünk. A kedves olvasók is megpróbálkozhatnak vele! 

 Mert szerinte:
 Még csak nem is fenyegetnek senkit ! A legutóbbi "apró incidensnek" sem volt semmi köze a debreceniekhez (még azokhoz sem, akiknek megtámadták az autóját), nem sérült meg senki, még a Készenléti Rendőrség főtörzsőrmestere sem, akit kővel dobtak meg!

Szerk;Posta S.

2 megjegyzés:

  1. Egyelőre kis mértékben, de ugyanaz játszódik le Debrecenben, a Sámsoni úton, mint ami nagy mértékben, nap mint nap zajlik például a norvégiai Oslóban, a svédországi Malmőben, a franciaországi Marseille-ben, a németországi Berlinben, a dániai Koppenhágában, az angliai Londonban, az USA-beli Michigan állam Dearborn nevű városában, vagy az ausztráliai Sydney-ben: bevándorló vagy menekült muszlimok belekötnek a helyi emberekbe, zaklatják a helyi kereskedőket, és molesztálják a helyi nőket és lányokat.
    A Sámsoni út „no-go zone” lett, azaz olyan zóna, ahova a helyi magyar emberek nem szívesen mennek be.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A muszlimok dzsihádot hajtanak végre Magyarországon és Európában is !
      Dzsihád (kombinált, azaz nyílt és fedett háború az iszlám győzelméért). A Koránban a eredeti jelentése küzdelem (harc, háború) azért, hogy a világ minden országa muszlim országgá váljon !
      Ha a muszlimok erősek, akkor a dzsihádot erővel, nyílt módon kell végrehajtaniuk. Ha a muszlimok gyengék, akkor megtévesztéssel, szaporodással, és egyéb fedett módon kell küzdeniük addig, amíg eléggé meg nem erősödnek ahhoz, hogy nyílt harcban győzzenek. Éppen ezért értelmezhetetlen az a nyugatiak körében elterjedt, hímező-hámozó kifejezés, hogy van „szélsőséges” muszlim, meg van „mérsékelt” muszlim. Szó sincs erről. Mindkettő ugyanazt a cél akarja elérni, csak más eszközökkel: az egyik ordítva és fegyvert rázva, a másik mosolyogva és alattomosan.
      Szerintük: "Akik nem hisznek az iszlámban, a Koránban és Mohamed prófétában, azok a leghitványabb teremtmények !"

      Törlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.