Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. május 18., hétfő

A politika mindenbe beleszól !

 A 2015 július 1-től életbe lépő Médiatörvény változás alapján az MTVA csatornáit a műsorterjesztők kötelesek az első csatornahelyekre tenni. A törvény nem írja elő a csatornasorrendet az MTVA csatornái között, de az MTVA egy ajánlást tett közzé ezzel kapcsolatban.
 Az ajánlás alapján az MTVA az alábbi csatornasorrendet szeretné viszontlátni a csatornakiosztások elején: 1: M1, 2: M2, 3: Duna TV, 4: M4 Sport, 5: Duna World, 6: M6, 7: M3, 8: M5. Az M3 és M5 csatornákat nem kötelező továbbítani, az csak a szerződött hálózatokon jelenhet meg. Az M5 és az M6 a jelenlegi tervek szerint jövőre indul csak – írta a sat.tv.radio.hu.

(Mindegy milyen a sorrend, a tartalom a lényeg ! Vajon miért nem értik meg a ma döntéshozói, hogy a fentről erőszakolt intézkedések pontosan az ellenérzéseket, az ellenállást növelik? Lehet a legjobb szándék, a legnemesebb cél is, az ellenkezőjére fordul. Mi lesz a következő lépés, betiltják a többi csatornát? Csak a propaganda mehet?-a szerk.)
Barta P.

2 megjegyzés:

  1. Solymosi Gábor2015. május 20. 9:19

    Mi ez ha nem diktatúra (vagy oligarchia) ??? EZ demokrácia??? Ez már a legalja, csak nem demokrácia.
    Mindig mondják, hogy nincs lejjebb. Nem a francokat. Egyre csak lejjebb-lejjebb... Diktálnak, parancsolnak, megmondják mindenben mit tegyek, mit vegyek, mikor vegyek, hogy vegyem, hogy éljek, hogy fizessek adó hátán adót, lassan a levegővétel ütemét is megszabják.
    Hihetetlen, pofátlanság! Menjenek a jóóó büdös...ahová gondolom, mert a gondolat még nincs szabályozva ! Egyelőre...

    VálaszTörlés
  2. Ezek a csatornák nézhetetlen, rossz hangulatot adnak át, inkább kivágom a tévémet, mint ezeket nézzem! Ezen kívül gyűlölöm, hogy a saját megadózott pénzemen kifizetett szolgáltatóm műsorválasztékába központilag belenyúlnak ! Ez se nem demokrácia, se nem piacgazdaság.
    Az én agyamat átmosni nem tudják, de már attól is dacos és ingerült leszek, ha megpróbálják.
    Ez a korszak a történelemkönyvekben néhány sor lesz, de nem jó megélni, szégyelljék magukat!!!!

    VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.