Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. március 3., kedd

A kis "huncutok" őszintén bevallották...

Nem tervezi a rendőrség, hogy a Buda Cash Brókerház és a hozzájuk köthető pénzintézetek és egyéb vállalkozások vezetőit őrizetbe vegye. Ugyanis „őszintén” és „tisztességesen” meggyónták, hogy elsíboltak 100 milliárd forintot…adja hírül a privátkopo.hu.
A nyomozást folytató KR Nemzeti Nyomozó Irodával állítólag „együttműködőek” az érintett cégek vezetői és ők maguk jelezték - „őszintén és tisztességesen” -, hogy sajnos hiányzik több mintegy 100 milliárd forint.

Több mint érdekes, hogy más, sokkal kisebb fajsúlyú, csupán néhány tízmilliós ügyekben hipp-hopp előzetes letartóztatásba helyezik az összes érintettet, de most - valamiért - az ügyészség sem erőlködik.
Innentől kezdve pedig nagyon is igaz lehet az a városi szóbeszéd, hogy a cégcsoport vezetői rendkívül jó politikai kapcsolatokat ápoltak - mindkét oldallal. Vélhetően „szponzorálhatták” egyiket is, másikat is.
A Fidesz frakcióvezetője, Rogán az MSZP-re mutogat, míg az MSZP a fideszes politikusok érintettségét feszegeti.
(Eljátszom a gondolattal, hogy addig talán még diplomata útlevelet is kapnak majd valamelyik afrikai, vagy dél-amerikai országból, esetleg állampolgárságot és a tárgyalásra már más nevük is lesz hozzá ?
Fehér homokos tengerparton, koktélokat szürcsölgetve fogják végigvezekelni hátralevő éveiket, luxusprostik által 'zaklatva' és egy medencés 500m2-es villában... De a NAV majd engem kérdez meg jövőre is, hogy miből vettem új nyelet a seprűbe, amivel felsöpörtem az udvarom, meg, hogy egyáltalán miért veszek még levegőt, vagy, hogyan lehet az, hogy még életben vagyok ?...Szép "Új Világ" !-a szerk.)
Szerk;Posta S.

2 megjegyzés:

  1. Valljuk be őszintén hogy a maffiózók és a bűnözők országa vagyunk! A legfelső szintektől a legalsóig csak sikkasztásról, rablásról, visszaélésekről, hanyag kezelésről, megfélemlítésről, kenőpénzekről, uzsoráról, gyilkosságokról lehet hallani.
    Van még egy ilyen ország ahol a bűnt ennyire tolerálják? Holokauszttagadásért többet lehet kapni mint gyilkosságért? Ez az igazi terrorizmus, ne keressük tehát külföldön!
    A "rendőrség" is keményen küzd, újabb sebességmérők felállításával.

    VálaszTörlés
  2. Éppen most olvastam az interneten egy írást : "A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai megállapították, hogy a sofőr, H. Tibor 20 éves szekszárdi lakosnak nincs és soha nem is volt jogosítványa, ráadásul egy korábbi ügye miatt el is tiltották a vezetéstől. A járőrök a férfit előállították, majd meghallgatását követően a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása érdekében szabálysértési őrizetbe vették."
    Ugye milyen érdekes a két cselekmény súlya? Vezetői engedély nélkül, és száz milliárd forint között?
    Ez a magyar igazságszolgáltatás !
    Az írás itt olvasható- http://www.teol.hu/tolna/kek-hirek-bulvar/hiaba-kertek-a-jogositvanyt-a-rendorok-a-20-eves-ferfitol-599530

    VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.