Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. január 20., kedd

Elhunyt S. Nagy István dalszövegíró

S. Nagy Istvánt hosszan tartó, súlyos betegség után kedden hajnalban, 81. születésnapján érte a halál - közölte felesége, Csongrádi Kata énekesnő az MTI-vel.

S. Nagy István 1934. január 20-án született Köröstarcsán. Dalszövegíróként olyan híres magyar zenészekkel és zenekarokkal dolgozott együtt, mint Szécsi Pál, Máté Péter, Cserháti Zsuzsa, Koncz Zsuzsa, Kovács Kati, Zorán, Zalatnay Sarolta, az Omega vagy a Hungária.
Olyan slágerek kötődnek a nevéhez, mint az Elmegyek, a Szóljon hangosan az ének, a Hull az elsárgult levél, a Csavard fel a szőnyeget, a Nem vagyok én apáca, az Azt mondta az anyukám vagy az Azért vannak a jóbarátok.

Egészségi állapota miatt jó ideje aggódtak érte a rajongók, tavaly november végén szívinfarktussal szállították kórházba, a szíve nem bírta, hogy korábban kétoldali tüdőgyulladást kapott. Kómába is került, napokon át lélegeztetőgépen volt. Magához tért, és állapota apró javulásokat mutatott, de a kórházból már nem engedték haza. 2015. január 20-án, a születésnapján feladta a küzdelmet.
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.