Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. augusztus 12., kedd

Öngyilkos lett Robin Williams ?

Helyi idő szerint hétfő délelőtt kaliforniai házában holtan találták Robin Williams hollywoodi színészt, a Jó reggelt, Vietnam!, az Ébredések és a Holt költők társasága sztárját. A nyomozás még folyik, de az első híradások szerint a 63 éves, Oscar-díjas színész öngyilkos lett, halálát fulladás okozta. Bár még nincs hivatalos bejelentés, több forrás szerint is öngyilkos lett.
A közkedvelt amerikai színész súlyos alkoholproblémákkal küzdött, legutóbb július elején vonult be egy minnesotai elvonókúrára. Williams 2006-ban ismerte be először nyilvánosan, hogy meggyűlt a baja az alkohollal, akkor azt mondta, hogy 20 éven át tiszta volt, de visszaesett.
Mara Buxbaun szóvivő már azt is elismerte a német dpa-nak adott hajnali nyilatkozatában, hogy Williams már egy ideje depresszióval küzdött.  63 éves volt...
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.