Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. augusztus 6., szerda

Magyarország (egyre) jobban teljesít !

Sikerült megteremteni az egymillió munkahelyet a magyaroknak! 
Na nem itthon, hanem Angliában!
Egymillió a regisztrált magyar munkavállaló - Angliában. 
Visszafordíthatatlan az elvándorlás?!
 Meghaladta az egymilliót az Angliában munkát vállaló magyarok száma. 

A Social Security Office által belső használatra készített tanulmány szerint a 2013-as évben már több mint egymillió-háromszázezer magyar rendelkezett az Angliában munkát vállalók számára kötelezően kiváltandó társadalombiztosítási számmal. Idén ez a szám az első négy hónapban több mint hetvenezerrel nőtt és minden hónapban rekordot dönt.

Az Angliában munkát vállalók számára kötelezően kiváltandó társadalombiztosítási szám (National Insurance - rövidítve: NI) csakúgy, mint a magyar társadalombiztosítási (TB) szám, személyre szól és élete végéig ugyanaz marad, akkor is, ha időközben a munkavállaló elhagyja az Egyesült Királyságot, és később visszatér – jelezte a hir3.hu. 
A munkavállaló erre a számra fogja fizetni a TB járulékot (National Insurance Contribution), és akkor is szüksége lesz rá, ha kapcsolatba szeretne (vagy kell) lépnie a helyi Munkaügyi Hatóságokkal (Department of Work) vagy az Adóhivatallal (HM Revenue and Customs). A teljes írás itt olvasható!
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.