Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. február 15., szombat

Kutyából nem lesz szalonna...

... tartja a mondás.
A botrányairól, baleseteiről hírhedt, börtönviselt színészt biztonsági őrök kísérték ki péntek hajnalban a Liget-Clubból. Az újabb szégyenteljes eseményről több hírportál és lap is beszámolt. Stohl megint ittas volt és lenyúlt egy whiskyt, valamint több energiaitalt.
 
A Blikk információi szerint Stohl András ittas állapotban érkezett éjfél körül a Liget-Clubba, ahol sem a belépőt, sem a ruhatárt nem tudta kifizetni, állítása szerint azért, mert nem volt nála készpénz, csak bankkártya. A színészt végül beengedték, de nem volt benne köszönet, mert ismét botrányosan viselkedett.

"Stohl nem sokkal éjfél után érkezett a szórakozóhelyre. Eleinte nem volt vele gond, szórakozott, mint bárki más. Hajnali fél háromkor felment a lezárt emeleti VIP-részbe. A sötétben bement a pultba, és kihúzogatta a fiókokat, majd elvett egy üveg piát. 
Mindezt többen látták biztonsági kamerán át. Ezután a biztonsági őrök odamentek hozzá, és udvaria­san megkérték, hogy hagyja el a szórakozóhelyet. Stohl ezt minden szóváltás nélkül meg is tette" – mesélte egy informátor a Blikknek.
A lap szembesített Stohlt a viselkedésével, aki elismerte, hogy hibázott. 
"A barátom születésnapját ünnepeltük, és valóban csak kártya volt nálam. Igaz, amit mondtak rólam. Rettenetesen sajnálom, és szégyellem magamat" – magyarázkodott a börtönviselt színész.
A Blikk nyomán: megosztotta Posta Sándor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.