Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. január 9., csütörtök

Vége a merevlemezes tárhely korszaknak?

1000 GB, azaz 1 TB ingyen tárhelyhez  juthatunk igaz, egy kis türelem azért kell hozzá.

Aki türelmes, annak akár 1 TB-nyi ingyen tárhelyet kínál a Yunio nevű kínai felhőszolgáltatás.Hogy miért kell a türelem? Nos azért, mert először csak 5 GB-nyi ingyen tárhelyet kapunk, amely azután naponta 1 GB-tal nő.
Az oldal használatához először regisztrálnunk kell (név, e-mail cím, jelszó) – aki bizalmatlan volna egy ilyen távoli szolgáltatóval, annak érdemes külön ilyen célokra fenntartani egy mail címet.

A regisztráció után máris a saját felületünkre kerülünk, ahova már tehetjük is fel a fájlokat, akár a fogd és dobd módszerrel, akár a hagyományos tallózásos fájlfeltöltéssel. A feltöltött állományokhoz publikus linkeket is megadhatunk, de persze azt is beállíthatjuk, hogy csak mi láthassuk. Bármikor le is tölthetjük az állományokat, és természetesen mappákba is rendezhetjük őket.
Az ingyenes verziónak azért vannak korlátai (egyébként ki upgrade-elne?), 5 GB-nál nagyobb fájlokat nem tölthetünk fel, meghatározott a szinkronizált (10) és a megosztott (5) mappák száma, és 7 nap után végleg törlődnek a szemetesbe helyezett állományok.
Forráshír: HVG tech
Szerk:Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.