Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. december 1., vasárnap

Meghalt Paul Walker...

...a Halálos iramban című filmek egyik főszereplője.

Kép;Google

Paul Walket † (1973-2013) egy barátja kocsijában utazott. Egy próbakörre mentek el egy barátja új kocsijával. A sofőr elvesztette uralmát a jármű felett, a kocsi nekicsapódott egy lámpaoszlopnak, majd egy fának, és kigyulladt. Mindketten életüket vesztették.
A tragikus baleset előtt a Reach Out Worldwide elnevezésű jótékonysági szervezet rendezvényén vett részt Walker, amit a Fülöp-szigetekre lesújtó tájfun károsultjainak megsegítésére szerveztek. Az ROWW-t a színész alapította, a Haitin pusztító földrengés után.
Walker rengeteget jótékonykodott és fontos volt számára az állatok védelme, ezért a National Geographic Channel által készített sorozat forgatása közben 11 napig fehér cápákat kutatott Mexikónál, hogy jeladót tegyenek a ragadozókra.
Mindig is imádta az autókat, a Redline Time Attack versenysorozatban például egy Mazda RX-8-at vezetett.
Sem az autóverseny közben, sem a cápák között nem esett baja. A sors furcsa fintora, hogy azért kellett meghalnia, mert ismerőse elveszette az uralmát az új autója fölött.
Walker egyébként az utóbbi időben a Halálos iramban folytatását, a hetedik részt forgatta. A színészt gyászoló rajongók külön Facebook-oldalt indítottak, ahol Walkerre emlékeznek. 40 éves volt.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.