Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. november 28., csütörtök

Egy olyan körről van szó, mely kormányok felett áll !

A volt NAV-alkalmazott szerint 2007 óta rendíthetetlenül gyakorolja uralmát az adóhatóság felett az a gazdasági hatalom, mely szabad kártyával rendelkezik a vizsgálatokkal szemben. Nagykereskedelmi multikról és kiskereskedelmi láncokról van szó, akik olyan szinten mozognak, hogy ott már nem számít sem a nemzetiség, sem a politika.

 Youtube videó
  
„Egyértelműen az látszik, hogy hiába volt itt több kormány az elmúlt 6-7 év alatt, a mechanizmus, az kezdettől fogva élt az adóhivatalon belül, a védelmi rendszer bizonyos adózói csoportok vonatkozásában kezdettől fogva működött. Nagyjából azok a vezetők működtették ezt a védelmi rendszert 2007-től, akik most is ott vannak. Mindezt csak azt jelentheti, hogy azok az emberek, akik őket védik, azok kormányokon átívelő személyek. Érvényesíteni tudják az akaratukat bármelyik kormány alatt … ezek az emberek már elszakadtak attól, hogy jobb vagy bal oldal, ők gazdaságilag már olyan erősek, hogy a politika sem mer hozzájuk nyúlni” - fogalmazott Horváth András a kiemelt adózói körök által évi akár 1700 milliárd forintos veszteséget jelentő visszaélésekkel kapcsolatban.
Forrás ; Alfahir
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.