Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. augusztus 28., szerda

Sámsonkert "fejlődik" ?



"A Sámsonkerti és Martinkai részönkormányzatok megalakításának végrehajtásához szükséges részönkormányzati képviselők tiszteletdíjának fedezetére az önkormányzat 2013. évi költségvetésében a személyi juttatások és a hozzá kapcsolódó munkaadókat terhelő járulékok és szociális hozzájárulási adó előirányzatának megemelésével 902.000Ft pótelőirányzatot biztosít az általános tartalék egyidejű csökkentésével."
(Itt két kérdés merül fel,az egyik hol található helyileg a sámsonkerti részönkormányzat,a másik hogy kik a képviselők? Erről azért jó lenne tájékoztatni a lakosságot,ha másképpen nem is legalább a Hajdúsámsoni önkormányzat honlapján. Ezt megköszönnénk !-a szerk.)

"A Képviselő-testület, mint a „Sámsonkertért” Közalapítvány és a „Hajdúsámson Fejlődéséért” Közalapítvány alapítója elhatározta az általa alapított „Sámsonkertért” Közalapítvány és a „Hajdúsámson Fejlődéséért” Közalapítvány egyesítését oly módon, hogy az egyesítés során a „Sámsonkertért Közalapítvány megszűnik, és a „Hajdúsámson Fejlődéséért”Közalapítványba beolvad. A „Sámsonkertért” Közalapítvány jogutódja a Hajdúsámson Fejlődéséért Közalapítvány. A Hajdúsámson Fejlődéséért Közalapítvány neve változatlan marad."
Forrás; ITT olvasható
Körtvélyesy V.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.