Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. július 19., péntek

Egy vélemény a cenzúráról !

Számomra soha nem volt szimpatikus, de most úgy tűnik, ez az ember nemcsak pózol a véleménynyilvánítás szabadságának fontosságával, hanem valóban ezeket az elveket vallja, akkor is, ha nem ért egyet a tartalommal. (a szerk.)
 
"A kuruc.info facebook-platformját törölte az oldal szolgáltatója. Erre a napra kénytelen vagyok közösséget vállalni ezzel a sötét és szubhumán felülettel, és szolidaritásomról biztosítani azt a hetvenezer embert, akinek a véleményét és a preferenciáját eltiporták. A nézeteiknél semmi sem áll tőlem távolabb, az elhallgattatásuk sérelménél semmi sem áll hozzám közelebb.
Magyarország és a világ a mai naptól kevésbé szabad hely!
Egy gátlástalan amerikai multi, a Facebook - mely előszeretettel játssza a világcenzor szerepét - áttaposott hetvenezer magyar állampolgár jogain! 


A precedens megteremtve: a gyarmati Magyarország polgáraival azt tesznek, amit csak akarnak. Nem tudom elképzelni, hogy ugyanezt az Egyesült Államokban meg mernék csinálni bármelyik rasszista, homofób esetleg vérszomjasan uszító párttal vagy mozgalommal, melyektől köztudottan hemzseg az amerikai politikai rendszer második-harmadik vonala."

Eredeti méret,katt a képre!











Szerk;Posta S.

1 megjegyzés:

  1. Jerabek Krisztián2013. július 20. 13:52

    A face nem Európai oldal,így a kiknek is a "nyomására"megtette ezt a lépést,leköpve az Az Emberi Jogok Egyetemes nyilatkozatának 19. paragrafusát (1948) amely szerint a szólásszabadság elidegeníthetetlen jog.

    „Minden személynek joga van a vélemény és a kifejezés szabadságához, amely magában foglalja azt a jogot, hogy véleménye miatt ne szenvedjen zaklatást, és hogy határokra való tekintet nélkül kutathasson, átvihessen és terjeszthessen híreket és eszméket”.
    Az Európai Emberi Jogi Bíróság egy 1976-os határozata úgy fogalmaz, hogy „a szólás szabadsága nemcsak azokra az 'információkra' és 'eszmékre' vonatkozik, amelyeket az emberek jó néven vesznek,hanem azokra is, amelyek bántják, felháborítják vagy zavarják a lakosság bármely részét”.
    (Ezen a linken olvasható: http://hu.wikipedia.org/wiki/Sz%C3%B3l%C3%A1sszabads%C3%A1g)

    VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.