Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. június 1., szombat

Totális rendőri elrettentés...

...van, fogalmazott az egyik kereskedő az Európa kemping közelében zajló rendőri kivonulás és intézkedések miatt. Ilyen valóban még soha nem volt a környéken az elmúlt 13 évben a Harley fesztiválok alatt, de más rendezvények idején sem. 
 (Fotó: Orosz Péter)
Eddig a rendőrök mindig háttérből követték, hogyan zajlanak az események, most szinte főszereplővé léptek elő a pénteken kezdődő Hells Angels motoros találkozó indulásánál. A rendezvényre a szervezők mintegy húsz országból több mint kétezer vendéget várnak, többségüket motorral. Az eddigi alsóörsi motoros programokkal ellentétben ez teljesen zárt, a sajtót, de mindenki mást is kizártak róla.
Egyes becslések szerint 5-600 rendőr lehet a térségben, de a hírek szerint még legalább kétszer ennyi a határokon és a fontosabb autópályák, főutak mellett várja a motorosok érkezését. 
Az Alsóörs felől érkező autósokat, motorosokat, de az ott lakókat vagy arra járókat is igazoltatják, adataikat feljegyzik, esetenként motorjukat, Kocsijaikat átvizsgálják, volt, akinek még a kárpitját is leszedték, de a zöldséges gombáit is kutyákkal szagoltatták végig, talán bomba vagy kábítószer után kutatva. Ha valaki többször jár arra, minden alkalommal számíthat erre.
olvasható a veol.hu oldalán.
Szerk:Barta P.

1 megjegyzés:

  1. Look at the police officers are working hard hihi

    Địa chỉ bán sỉ đồ bộ chất lượng Lay do bo gia si o dau
    Nơi cung cấp quần áo uy tín tại tphcm Chuyen si do bo nu
    Cung cấp motor các loại Motor giảm tốc cũ
    Bán motor chất lượng Motor giam toc cu
    Một số thủ thuật bạn nên biết Thu thuat blog hay

    VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.