Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. március 18., hétfő

Ismét versenyben hazánk települései.

A világ legnagyobb önkéntes akciójának hazai főszervezője, a WWF Magyarország 2013-ban is versenyt hirdet: hamarosan kiderül, melyik hazai település lakói a legelhivatottabbak a természetvédelem iránt. Az a magyar város, amelyről arányaiban a legtöbben regisztrálnak a www.foldoraja.hu weboldalon a lekapcsolás kezdetéig, március 23-án 20:30-ig, egy évig büszkén viselheti a WWF Föld Órája Főváros címet.

A 2011-es WWF Föld Órájára 72 hazai város, község és falu regisztrált, a WWF Magyarország azonban 2012-ben ennél is több települést szeretett volna aktivizálni a globális mozgalom során, ezért tavaly meghirdette a WWF Föld Órája Fővárosa versenyt.  A felhívás hatására 2012 márciusában rendkívüli verseny vette kezdetét a települések lakosai körében, így végül 93 önkormányzat és közel 9000 magánszemély regisztrált a kezdeményezés www.foldoraja.hu weboldalán. A természetvédelem iránt legelhivatottabb magyar településnek Nyíregyháza bizonyult, így az alföldi megyeszékhely egy évig büszkén viselhette a WWF Föld Órája Főváros címet.
"Idén is szeretnénk a lehető legtöbb embert és önkormányzatot mozgósítani, és lekapcsoláshoz történő csatlakozásukkal bevonni a...Tovább itt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.